DOLAR32,4156% 0.19
EURO35,7329% 0.62
STERLIN41,8107% 1.05
FRANG35,9177% 0.16
ALTIN2.326,05% 0,24
BITCOIN2.301.9202.31

VAKTİNE KALAN SÜRE

:
için vakti

Oğuzali Sıbıç & Elif Akyüz Çifti Dünya Evine Girdi

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Oğuzali Sıbıç & Elif Akyüz Çifti Dünya Evine Girdi

Köyümüz sakinlerinden Karşı mahallede ikamet etmekte olan (Merhum) Ali Sıbıç’ın torunu, (Marangoz) Yusuf Sıbıç’ın oğlu ve Hacı Kemal Sıbıç’ın yeğeni Oğuzali, halasının gelini aracılığıyla tanıştığı Elif Akyüz (Batmanlı) ile Pazar akşamı İstanbul/Esenler-Tabya’da yapılan görkemli bir düğünle dünya evine girdi.

Oğuzali-4 (2)

Düğüne başta gelin ve damadın akrabaları olmak üzere iş arkadaşları ve komşularından pek çok davetli katıldı. Kemençe virtüözü Tekin Hıdır’ın sahne aldığı düğünde, davetliler horona doydu. Gelin tarafının da halaylar çektiği düğünde, adeta kültür mozaiği yaşandı.

Oğuzali-1

Düğüne damga vuran en ilginç olay ise damadın kuzenlerinin takı merasiminde damada yaptığı ayva sürprizi oldu. Damadın amcasının oğlu Numan, önceden paket yaptığı ayvayı, takısını taktıktan sonra damada takdim etti ve damattan hediyesini davetlilerin huzurunda açmasını istedi. Kısa bir uğraştan sonra paketi açan ve içindeki ayvayı gören Oğuzali, şaşkınlığını gizleyemedi. Davetlilerin meraklı bakışları arasında ayvayı yiyen damat, kendisine yapılan bu şakanın altında kalmayacağını söylemesiyle salondaki herkesi güldürdü.

Oğuzali-2

Şimdi herkes, damadın kuzenlerine nasıl bir sürpriz yapacağını merakla bekliyor. Karaağaç Medya olarak çiftimize, ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

YORUM YAP