DOLAR32,6197% 0.34
EURO34,7794% 0.22
STERLIN40,3956% 0.5
FRANG35,7829% 0.19
ALTIN2.484,98% -0,58
BITCOIN2.159.2090.728

Vildan & Hasan Emrah Tuncay Çiftinin Çocukları Oldu

Yayınlanma Tarihi : Google News
Vildan & Hasan Emrah Tuncay Çiftinin Çocukları Oldu

Karaağaç sakinlerinden Kandıra’da ikamet eden Vildan (Karaağaç) & Hasan Emrah Tuncay çiftinin çocukları oldu.

Karaağaç sakinlerinden ve esnaflarından Merkez Mahallede ikamet eden Halil & Hatice Karaağaç çiftinin küçük kızları Vildan ile Kandıralı Şeref & Zehra Tuncay çiftinin özel bir firmada yönetici olan oğulları Hasan Emrah, 2018 yılında gerçekleşen görkemli bir düğünle hayatlarını birleştirmişti. Yaklaşık 3 yıl önce anne-baba olan genç çift, ikinci çocuklarını kucaklarına almanın sevincini yaşadı.

Bugün sabah saatlerinde ağrıları artan anne, eşi tarafından Sağlık Bilimleri Üniversitesi – Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürülmüştü. Öğle saatlerinde Operatör Doktor Gökçe Naz Küçükbaş gözetiminde yapılan muayenenin ardından kadın doğum ünitesine alınan anne, 14.40 sularında gerçekleşen ve başarılı geçen sezaryen ameliyatıyla sağlıklı bir kız çocuğu dünyaya getirdi.

Genç çift, 3000 gram ağırlığında ve 48 cm boyunda dünyaya gelen kızlarına Eslem Zehra ismini verdi. Anne ile bebeğinin sağlık durumlarının iyi olduğu, birkaç gün sonra da taburcu edilecekleri öğrenildi.

Çiftin aile yakınları, komşuları ve arkadaşları hasta odasına çeşitli hediyeler göndererek Vildan & Hasan Emrah çiftini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. Genç anne ile baba, mutluluklarına ortak olan ve hayırlı olsun dileklerini ileten herkese teşekkürlerini iletti.

Karaağaç Haber olarak Tuncay çiftine ve ailelerine hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz. Allah (c. c.) analı-babalı büyütsün. Vatana ve millete hayırlı bir evlat olarak yetiştirmeyi nasip etsin.