DOLAR32,5993% 0.38
EURO34,8057% 0.18
STERLIN40,6512% 0.11
FRANG35,8917% 0.79
ALTIN2.505,15% 0,83
BITCOIN2.113.2695.453

Traktör ve İki Otomobilin Karıştığı Kazada 1 Kişi Öldü, 4 Kişi Yaralandı

Yayınlanma Tarihi : Google News
Traktör ve İki Otomobilin Karıştığı Kazada 1 Kişi Öldü, 4 Kişi Yaralandı

Sakarya’nın Karasu ilçesinde traktör ve iki otomobilin karıştığı kazada 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

karasu_ulku_ocagi_baskani
mehmet_hocaoglu_karasu
halil_bay_otomobil
halil_bay_mercedes
karasu_kaynarca_yolu_kaza
traktor_kaza

Karasu-Kaynarca yolu Denizköy mevkilinde Mehmet Hocaoğlu (33) idaresindeki 54 PG 054 plakalı Ford-Tourneo marka kamyonet, Karaağaç sakinlerinden ve esnaflarından Hasan Elmacı’nın kullandığı, içinde yine Karaağaç sakinlerinden Halil Bay ile Haydar Kakıcı’nın bulunduğu 54 PG 161 plakalı Mercedes marka otomobil ve Recep Ali Kutlu yönetimindeki 54 AAU 596 plakalı Massey Ferguson marka traktör dün gece 23.15 sularında kazaya karıştı.

Kazada, Karasu Ülkü Ocakları Başkanı olduğu öğrenilen Mehmet Hocaoğlu olay yerinde hayatını kaybetti. İhbar üzerine kaza mahalline jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Araçta sıkışan yaralılar itfaiye ekiplerince kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

mehmet_hocaoglu
halil_bay
haydar_kakici
kahve_elmaci

Ağır yaralanan traktör sürücüsü Kutlu, ambulansla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine, diğer otomobildeki yaralılar Hasan Elmacı, Halil Bay ve Haydar Kakıcı da Karasu Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Gerçekleşen kazada otomobil sürücüsü Hasan Elmacı’nın sağ kol ve bacağının kırıldığı, Haydar Kakıcı’nın burnunun ve dişlerinin kırıldığı, Halil Bay’ın ise vücudunun çeşitli yerlerinde ezikler ve küçük yaralanmalar olduğu öğrenildi. Elmacı ve Kakıcı’nın sabah saatlerinde ameliyata alındığı bilgisine ulaşıldı.

Kazanın nasıl gerçekleştiği henüz netlik kazanmazken Kaynarca-Karasu yolu kaza sonrası bir süre çift yönlü olarak ulaşıma kapatıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatılırken Karasu Cumhuriyet Başsavcısı olay yerinde inceleme yaptı.

Karaağaç Haber olarak hayatını kaybeden Mehmet Hocaoğlu’na Allah’tan (c. c.) rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyor; yaralılara ve ailelerine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.