DOLAR32,3064% 0.54
EURO35,1790% 0.11
STERLIN41,1362% 0.48
FRANG36,3893% 0.08
ALTIN2.243,80% 0,75
BITCOIN2.231.410-1.955

VAKTİNE KALAN SÜRE

:
için vakti

Köpeğe Çarpıp Yaralı Halde Bıraktılar!

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Köpeğe Çarpıp Yaralı Halde Bıraktılar!

Karaağaç – Akçabeyli (Potlar) mahalle sınırında bir sokak köpeğine plakası ve şoförü henüz öğrenilemeyen bir otomobil çarptı. Vicdansız sürücü, yaraladığı köpeği adeta ölüme terk etti!

Kaza, geçtiğimiz akşam 21.00 sularında yaşandı. Edinilen bilgilere göre Dalmaçya cinsi bir sokak köpeğine otomobil çarptı. Yaşanan kazada köpek vücudundan ve ayağından ciddi şekilde yaralanırken otomobil sürücü ardına bile bakmadan yoluna devam etti.

Köpeğin acı çığlığını duyan Oğuzhan Kırdar, yolda yaralı bir vaziyette yatan hayvana kendi imkânlarıyla ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Kandıra Belediyesi Çağrı Merkezini arayıp Veteriner Hizmetleri Şube Müdürlüğünden yardım istedi.

Kısa süre içinde kaza mahalline ulaşan ekipler, yaralı hayvana müdahalede bulunduktan sonra köpeği tedavisinin ve bakımının sağlanması için Sarıhocalar mevkiinde bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevine götürdü.

Köpeğe çarpıp kaçan sürücüye tepki gösteren Kırdar, “Yapılan insanlığa ve vicdana sığmaz. Hayvanlar da can taşıyor, köpeğin yaşadığı acı benim yüreğimi dağladı. Hayvana müdahalede bulunmak istedim ancak ciddi şekilde yaralanmıştı.

Belediye ekiplerini arayarak ihbarda bulundum ve yardım istedim. Onlar da sağ olsunlar hızlı bir şekilde olay yerine ulaştılar ve hayvana müdahale ettikten sonra tedavisi için barınağa götürdüler. Süreci titizlikle takip ettikleri için kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Tedavisi devam eden köpeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Karaağaç Haber olarak hayvanseverlik örneği gösteren Oğuzhan kardeşimize ve Kandıra Belediyesi Veteriner Hizmetleri görevlilerine özverilerinden dolayı teşekkür ediyoruz.