DOLAR32,5018% 0.26
EURO34,5880% 0.25
STERLIN40,4949% 0.3
FRANG35,5989% 0.09
ALTIN2.474,05% -0,37
BITCOIN2.071.834-5.418

VAKTİNE KALAN SÜRE

:
için vakti

Aykut & Aycan Emanet Çiftinin Çocukları Oldu

Yayınlanma Tarihi : Google News
Aykut & Aycan Emanet Çiftinin Çocukları Oldu

Karaağaç sakinlerinden İstanbul / Çekmeköy’de ikamet eden Aykut & Aycan Emanet çiftinin çocukları oldu.

Öğretmen ve mimar olan genç çift, birkaç yıl önce görkemli bir düğünle hayatlarını birleştirmişti. Bir süredir çocuk bekleyen çiftin, pazartesi günü sabah saatlerinde bebekleri dünyaya geldi.

Gece saatlerinde ağrıları artan anne adayı, eşi tarafından Özel Acıbadem Altunizade Hastanesine götürülmüştü. Sabah saatlerinde Doktor Harika Bodur Öztürk gözetiminde yapılan muayenenin ardından kadın doğum ünitesine alınan Aycan Emanet, pazartesi günü 09.00 sularında gerçekleşen ve başarılı geçen sezaryen ameliyatıyla sağlıklı bir kız çocuğu dünyaya getirdi.

Genç çift, 3700 gram ağırlığında ve 52 cm boyunda dünyaya gelen kızlarına Bade ismini verdi. Anne ve bebeğinin sağlık durumlarının iyi olduğu, bugün öğle saatlerinde de taburcu edildikleri öğrenildi.

Çiftin aile yakınları, komşuları ve arkadaşları hasta odasına çeşitli hediyeler göndererek Aycan & Aykut çiftini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. Genç anne ile baba, mutluluklarına ortak olan ve hayırlı olsun dileklerini ileten herkese teşekkürlerini iletti.

Aykut Emanet, Karaağaç sakinlerinden ve eski esnaflarından (marangoz) -merhum- Eşref & Ayşe Emanet çiftinin torunları, İstanbul / Pendik’te ikamet eden Ayhan & Nuray Emanet çiftinin de oğulları oluyor.

Karaağaç Haber olarak Emanet çiftine ve ailelerine hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz. Allah (c. c.) analı-babalı büyütsün. Vatana ve millete hayırlı bir evlat olarak yetiştirmeyi nasip etsin.