DOLAR32,2701% 0.08
EURO34,7459% -0.14
STERLIN40,3771% -0.43
FRANG35,5163% -0.1
ALTIN2.399,55% -0,40
BITCOIN63.123,300.013

Kaza Geliyorum Demedi

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Kaza Geliyorum Demedi

Köyümüz sakinlerinden ve esnaflarından Merkez mahallede ikamet eden Okan Karaağaç’ın ayağı kırıldı.
Okan.
Köyümüz sakinlerinden ve esnaflarından Karaağaç Nalbur & Hırdavat’ın sahibi Okan Karaağaç’ın başına gelen talihsiz kaza, bu kadar da olmaz dedirtti.
.
Dün ikindi sularında traktöre römork takmak isteyen Karaağaç, bir anlık dikkatsizliğinin kurbanı oldu. Sol ayağı hidrolik kolu ile römork demiri arasına sıkışan Karaağaç’ın ayak parmakları kırıldı.
.
Arkadaşı Şenol Tankaz tarafından apar topar Sakarya / Kaynarca Devlet Hastahanesi’ne götürülen Karaağaç, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Sakarya / Yenikent Devlet Hastahanesi’ne sevk edildi.
.
Ortopedi servisinde muayene edilen Karaağaç’ın ayak parmaklarında kırık olduğu ve ciddi derecede doku zedelenmesi yaşadığı tespit edildi. Sıkışmanın etkisi ile ayak tırnakları da parçalanan gencin tırnakları çekildi.
.
Bu akşam pansuman ve kontrol için tekrar hastahaneye giden Karaağaç, üzücü bir haberle daha sarsıldı. Aşırı doku zedelenmesi sebebiyle parmakları kesilme tehlikesi altında bulunan Karaağaç’ın, plastik cerrahi servisinde bir süre tedavi görmesine karar verildi. Yapılan tedavi olumlu sonuç vermezse, Karaağaç’ın ayak parmakları kesilecek.
.
geçmiş-olsun.
Karaağaç Medya olarak Okan kardeşimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Allah (c.c.) acil şifalar versin.
.

YORUM YAP