DOLAR32,3759% 0.15
EURO35,3249% 0.11
STERLIN41,5382% 0.71
FRANG35,9293% 0.18
ALTIN2.324,45% 0,17
BITCOIN2.291.1962.165

VAKTİNE KALAN SÜRE

:
için vakti

Asya Lahmacun-Pide ve Kebap Salonu Açıldı

Yayınlanma Tarihi : Google News
Asya Lahmacun-Pide ve Kebap Salonu Açıldı

Karaağaç’ta Asya lahmacun-pide ve kebap salonu hizmete girdi. Köyümüz sakinlerinden Acılık mahallesinde ikamet etmekte olan Kanber Şişman’ın büyük oğlu Cem Şişman, Karaağaç merkezde lahmacun-pide ve kebap üzerine işletme açtı. Köyümüzde uzun yıllar fırın ustası olarak çalışan Şişman, 24 yıllık hayalini hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyor.
.cem şişman-5.
Cem Şişman, kendisiyle yaptığımız röportajda işletmeyi nasıl açtığını, niçin bu işe başladığını, işletmenin çalışma koşullarını, menülerini, hizmet standartlarını, işletmenin misyon ve vizyonunu açıkladı.
.cem şişman-4.
Şişman, yaptığı açıklamada: “İşletmemizi açalı 10 gün kadar oldu. Açtığımız işletmede köyümüzde lahmacun, pide, kebap, köfte ve sulu yemek çeşitleri ile hizmet vermekteyiz. Hem köyümüz insanına hem de dışarıdan köyümüze gelen insanlara daha kaliteli bir hizmet sunmak için böyle bir mekanı açtık. Herkesin ailece gelebileceği, temiz ve hijyenik bir ortamda lezzetli yemekler yiyip hoş vakit geçirebileceği bir ortam hazırladık. İlerleyen günlerde yemek çeşitlerimizi daha da artırmayı düşünüyoruz.
.
Kaliteyi, temizliği ve lezzeti önemsiyoruz. Ürünlerimizde kullandığımız hiçbir ette kesinlikle hile yoktur. Yüksek kâr amacı güderek sakatat türü ürünler kullanmıyoruz. Kimsenin aklına son zamanlarda bir çok basın ve yayın organında gördüğümüz hoş olmayan manzaralar gelmesin. İşletmemizi açmamızın en önemli nedeni vatandaşa daha kaliteli bir hizmet sunmaktır.
.cem şişman.
Fiyatlarımız çok cazip. Lahmacun 2 lira, kıymalı pide 6 lira, kaşarlı pide 6 lira, kuşbaşılı pide 8 lira. Diğer yemek çeşitlerimiz piyasaya göre daha uygun diyebilirim. Bu fiyatları işletmeyi yeni için açtığımız için değil, burası bizim kendi köyümüz olduğu için böyle belirledik. Köyümüzden yol parası vererek dışarıya gidip yemek yiyen insanlarımız vardı ama bundan sonra kaliteli hizmeti biz burada sunabiliyoruz, insanlarımızın artık uzaklara gitmelerine gerek yok. Biz burada hem kaliteli hem de uygun fiyatla yemek yedirebiliyoruz.
.
Ben bu iş için henüz acemiyim. Benim asıl mesleğim fırıncılık ama lokantacılığa atıldım. O yüzden bu iş için iki usta getirdim. Ustalarım Adapazarı’nın en iyi ustalarından diyebilirim. Nuh ustam; lahmacun, pide, kebapta çok iyi. Ben kendimi met etmiyorum ama Nuh ustamın üzerine bu konuda kimseyi tanımıyorum. Buraya bir çok vatandaşımız geliyor; ‘biz böyle bir pideyi İstanbul’da ya da başka bir yerde yemedik, bu ustayı nereden buldun?’ diye soruyorlar. Ben de tesadüf diyorum.
.cem şişman-3.
İşletmeye kızımın ismini verdim. Ben bu işletmeyi bu köye getirdim ama hizmetlerim civar köyler için de geçerli olacak.  Paket servisimiz de başladı. Artık herkesin ayağına kadar, tarlasına kadar, fındık bahçesine kadar servisimiz var.
.cem şişman-2.
Sabah 6.30-7:00 gibi çorba çeşitleri ile hizmete başlıyoruz, bir yandan da diğer yemeklerimizi hazırlıyoruz. Saat 11.00 gibi lahmacun, pide ve kebap çeşitleri ile hizmet veriyoruz. Akşam 22.00-23.00 gibi dükkanı kapatıyoruz. Şu an iş hacmimiz gayet iyi. Müşteri potansiyelinden memnunuz, halkın geneli memnuniyetini dile getiriyor. Herkese teşekkür ediyorum, Allah herkesten razı olsun.
.

Böyle bir yer açma fikri bende yaklaşık 24 yıldır vardı. Lahmacun, kebap üzerinde değil de daha çok pide üzerine bir yer açmayı düşünüyordum. Bu işi senelerdir yaptığımız için, hamura elimiz yatkın olduğu için böyle bir yer açalım dedik. Yaklaşık 1 yıl böyle bir yer açmayı planladım, nasip bugüneymiş, Allah’ın izni ile bundan sonra böyle devam edeceğiz.” dedi.
.
Karaağaç Medya olarak Cem Şişman ağabeyimize, köyümüze böyle güzel bir hizmet kazandırdığı için teşekkür ediyor, bir kez daha hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz.
.

YORUM YAP