DOLAR32,5995% 0.37
EURO34,8313% 0.26
STERLIN40,6414% 0.1
FRANG35,8800% 0.76
ALTIN2.493,04% 0,34
BITCOIN2.125.2025.291

Uğurcan Çakır & Begüm Kocaman Nişanlandı

Yayınlanma Tarihi : Google News
Uğurcan Çakır & Begüm Kocaman Nişanlandı

Karaağaç sakinlerinden Kandıra’da ikamet eden Perihan (Demir) & Resul Çakır çiftinin Suriye’de görevli uzman çavuş oğulları Uğurcan (27) ile Kandıra’da ikamet eden -merhume- Emine & -merhum- Necmi Kocaman çiftinin kızları Begüm (27) hayatlarını birleştirme yolunda önemli bir adım attı.

Daha önce okul arkadaşı olan genç çift, bu akşam gerçekleşen kız istemesinin ardından aile arası düzenlenen törenle söz ve nişan yüzüklerini bir arada takarak birlikteliklerini perçinledi.

Kız istemesinin ardından tuzlu kahve ikram edilen damat adayı Çakır, kahveyi içerken zor anlar yaşadı. Genç çiftin nişan kurdelesini ise Kocaman ailesinin ileri gelenlerinden Mehmet Kocaman kesti.

Kendileri için hazırlanan pastayı birlikte kesen çiftin heyecanı gözlerden kaçmadı. Mutluluklarını aile yakınları ve arkadaşları ile paylaşan Uğurcan & Begüm çifti, günün anısına bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Genç çiftin önümüzdeki yıl haziran ayında dünya evine girmeyi planladıkları öğrenildi.

Damat adayı Çakır, aynı zamanda Karaağaç sakinlerinden Fevzi Çakmak Mahallesinde ikamet eden İsmail & Nurten Demir çiftinin büyük torunları oluyor.

Karaağaç Haber olarak genç çifte ve ailelerine hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz. Allah (c.c.) tamamına erdirsin.

YORUM YAP