DOLAR32,5880% 0.1
EURO35,0520% 0.46
STERLIN40,7312% 0.26
FRANG35,6760% 0.26
ALTIN2.429,98% 0,28
BITCOIN63.884,00-4.223

Sude Özmenek & Mustafa Yağcı Sözlendi

Yayınlanma Tarihi : Google News
Sude Özmenek & Mustafa Yağcı Sözlendi

Akçabeyli (Potlar) Mahallesi sakinlerinden ve eski muhtarlarından -merhum- Ali & Menşure Yağcı çiftinin Kocaeli Büyükşehir Belediyesinde personel olarak görevli küçük oğulları Mustafa (27) ile Kurtyeri Mahallesi sakinlerinden Barış & Sevgi Özmenek çiftinin S.S. 49 No’lu Kandıra Minibüsçüler ve Küçük Otobüsçüler Kooperatifinde personel olarak görevli kızları Sude (19) sözlendi.

Bir süre önce birlikte çalıştıkları iş yerinde tanışan genç çift, dün akşam gerçekleşen kız isteme merasiminin ardından aile arası düzenlenen törenle söz yüzüklerini taktı.

Evlilik yolunda ilk adımlarını atan mutlu çifti, aile yakınları ve arkadaşları yalnız bırakmadı. Kız istemesinin ardından tuzlu kahve ikram edilen damat adayı Yağcı, kahveyi içerken zor anlar yaşadı.

Mustafa & Sude çiftinin yüzük kurdelesini damadın ağabeyi Muhammet Yağcı, besmele ve hayır dualarla keserek genç çifte mutluluklar diledi.

Kendileri için hazırlanan pastayı kesen çiftin heyecanı ve mutluluğu gözlerden kaçmadı.

Yüzüklerini takarak mutluluklarını aile yakınları ve arkadaşları ile paylaşan Mustafa & Sude çifti, günün anısına bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Genç çiftin yaz başlarında nişanlanmayı, önümüzdeki yıl da dünya evine girmeyi planladıkları öğrenildi.

Karaağaç Haber olarak genç çifte ve ailelerine hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz. Allah (c. c.) tamamına erdirsin.

YORUM YAP