DOLAR32,2002% 0.07
EURO35,0681% 0.53
STERLIN40,6412% -0.1
FRANG35,6315% 0.2
ALTIN2.253,43% 0,00
BITCOIN2.269.6470.72

VAKTİNE KALAN SÜRE

:
için vakti

Ramazan Yazbahar & Büşra Aktaş Nişanlandı

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Ramazan Yazbahar & Büşra Aktaş Nişanlandı

Ramazan Yazbahar & Büşra Aktaş çifti nişanlandı.

kunfu_ramazan

Köyümüz sakinlerinden Acılık Mahallesi’nde ikamet eden (Kunfu olarak bilinen) Şevket & -merhume- Şükriye Yazbahar çiftinin İstanbul / Maltepe’de ikamet eden oğulları Ramazan (27) ile İstanbul / Sultangazi’de ikamet eden (aslen Elazığ – Ağın’lı) Turgay & Nurten çiftinin kızları Büşra (24) nişanlandı.

busra_aktas

Bir süre önce çalıştıkları iş yerinde tanışan çift, geçtiğimiz hafta sözlenmişti.

kunfu_busra

Birlikteliklerini bir adım daha öteye taşımak isteyen Ramazan & Büşra çifti, 23 Temmuz 2016 Cumartesi akşamı İstanbul / Sultangazi – Ürün Sitesi’nde gerçekleşen görkemli bir törenle nişan yüzüklerini taktı.

erhan_nisan

Çiftin nişan yüzüklerini köyümüz sakinlerinden ve esnaflarından Erhan Sinopluoğlu besmele ve hayır dualar eşliğinde taktı.

yazbahar_aile

Davetliler, gelin ve damat adayını bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. Nişana; çiftin aile yakınları başta olmak üzere, akrabaları, arkadaşları ve komşuları gibi pek çok davetli katıldı.

Saz ekipli olarak gerçekleşen merasimde, davetliler çalan müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi.

büsramazan

Davetlilerle bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Ramazan & Büşra çiftinin heyecanı ve mutluluğu gözlerden kaçmadı. Genç çiftin önümüzdeki yıl dünya evine girmeyi planladıkları öğrenildi.

hayırlı olsun

Karaağaç Haber olarak Ramazan & Büşra çiftine ve ailelerine hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz. Allah (c.c.) tamamına erdirsin.

YORUM YAP