DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Ramazan Yazbahar & Büşra Aktaş Nişanlandı

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Ramazan Yazbahar & Büşra Aktaş Nişanlandı

Ramazan Yazbahar & Büşra Aktaş çifti nişanlandı.

kunfu_ramazan

Köyümüz sakinlerinden Acılık Mahallesi’nde ikamet eden (Kunfu olarak bilinen) Şevket & -merhume- Şükriye Yazbahar çiftinin İstanbul / Maltepe’de ikamet eden oğulları Ramazan (27) ile İstanbul / Sultangazi’de ikamet eden (aslen Elazığ – Ağın’lı) Turgay & Nurten çiftinin kızları Büşra (24) nişanlandı.

busra_aktas

Bir süre önce çalıştıkları iş yerinde tanışan çift, geçtiğimiz hafta sözlenmişti.

kunfu_busra

Birlikteliklerini bir adım daha öteye taşımak isteyen Ramazan & Büşra çifti, 23 Temmuz 2016 Cumartesi akşamı İstanbul / Sultangazi – Ürün Sitesi’nde gerçekleşen görkemli bir törenle nişan yüzüklerini taktı.

erhan_nisan

Çiftin nişan yüzüklerini köyümüz sakinlerinden ve esnaflarından Erhan Sinopluoğlu besmele ve hayır dualar eşliğinde taktı.

yazbahar_aile

Davetliler, gelin ve damat adayını bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. Nişana; çiftin aile yakınları başta olmak üzere, akrabaları, arkadaşları ve komşuları gibi pek çok davetli katıldı.

[youtube id=”PTN_TFhlM3s” autoplay=”no”]

Saz ekipli olarak gerçekleşen merasimde, davetliler çalan müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi.

büsramazan

Davetlilerle bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Ramazan & Büşra çiftinin heyecanı ve mutluluğu gözlerden kaçmadı. Genç çiftin önümüzdeki yıl dünya evine girmeyi planladıkları öğrenildi.

hayırlı olsun

Karaağaç Haber olarak Ramazan & Büşra çiftine ve ailelerine hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz. Allah (c.c.) tamamına erdirsin.

YORUM YAP