DOLAR32,3119% 0.17
EURO35,1809% 0.11
STERLIN40,9696% -0.14
FRANG35,7037% -0.03
ALTIN2.280,63% 0,14
BITCOIN2.256.974-0.786

VAKTİNE KALAN SÜRE

:
için vakti

Oğuzhan Özdemir & Gamze Sönmez Sözlendi

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Oğuzhan Özdemir & Gamze Sönmez Sözlendi

Karaağaç sakinlerinden Merkez Mahallede ikamet eden İbrahim & Ümmühan Özdemir çiftinin İstanbul’da ikamet eden ve turizm-taşımacılık işleriyle ilgilenen oğulları Oğuzhan (28) ile İstanbul / Avcılar’da ikamet eden Saadet (Karaağaç) & Bayram Sönmez çiftinin Şişli – Özel Florence Nightingale Hastanesi kardiyoloji ünitesinde yoğun bakım sorumlu hemşiresi olarak görev yapan kızları Gamze (26) sözlendi.

Çocukluktan beri tanışan genç çift, geçtiğimiz hafta perşembe akşamı gerçekleşen kız isteme merasiminin ardından aile arasında yapılan törenle söz yüzüklerini takarak hayatlarını birleştirme yolunda ilk adımlarını attı.

Koronavirüs önlemlerine azami şekilde dikkat edilerek gerçekleşen törene, Özdemir ve Sönmez aile bireylerinin yanı sıra genç çiftin arkadaşları ve yakın komşuları katıldı.

Kız istemesinin ardından tuzlu kahve ikram edilen damat adayı Özdemir, kahveyi içerken zor anlar yaşadı.

Yüzüklerini takarak mutluluklarını aile yakınları ve arkadaşları ile paylaşan Gamze & Oğuzhan çifti, günün anısına bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Genç çiftin sonbaharda nişanlanmayı, önümüzdeki yıl bahar aylarında da dünya evine girmeyi planladıkları öğrenildi.

Oğuzhan Özdemir, aynı zamanda Karaağaç’ın eski muhtarlarından ve fırıncı esnaflarından -merhum- Kadir Özdemir’in torunu, Kandıra Ülkü Ocakları Başkanı Abdülkadir Özdemir’in de kuzeni oluyor.

Karaağaç Haber olarak genç çifte ve ailelerine hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz. Allah (c.c.) tamamına erdirsin.

YORUM YAP