DOLAR32,5154% -0.08
EURO34,9602% 0.33
STERLIN40,8202% 0.56
FRANG35,6051% 0.13
ALTIN2.434,40% 0,46
BITCOIN63.744,00-4.321

Hümeyra Onkun & Onur Balaban Sözlendi

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Hümeyra Onkun & Onur Balaban Sözlendi

Köyümüz sakinlerinden Kandıra’da ikamet eden Hacı Mehmet & Bakiye Onkun çiftinin kızları Hümeyra ile Kandıra – Beylerbeyi köyünden İsmail & Zülfiye Balaban çiftinin oğulları Onur, sözlendi.

onkun_aile

Karaağaç – Fevzi Çakmak mahallesinde ikamet eden Kemal & Havva Onkun çiftinin torunları ve Hacı Mehmet & Bakiye Onkun çiftinin kızları olan Hümeyra (22), bir süre önce tanıştığı (aslen Artvinli) Beylerbeyi köyünden İsmail & Zülfiye Balaban çiftinin beden eğitimi öğretmeni olan oğulları Onur (28) ile dün akşam aile arası düzenlenen merasimle sözlendi.

kemal_onkun

Karaağaç Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Kemal Onkun’un torunu ve Kandıra’nın tanınmış esnaflarından Hacı Mehmet Onkun’un ikiz kızlarından olan Hümeyra, Kandıra – Aydınlık mahallesi muhtarı İsmail Balaban’ın oğlu Onur ile hayatını birleştirme yolunda ilk adımını attı.

balaban_aile

Dün akşam gerçekleşen törende, kız istenmesinin ardından söz kesme merasimine geçildi. Çiftin söz yüzükleri besmele ve hayır dualar eşliğinde takıldı.

alattin_onkun

Söz yüzüklerini takan çift, aile yakınları ile resim çekilerek mutluluklarını paylaştı. Genç çiftin, birlikteliklerini bir adım daha öteye taşıyarak yaz ortasında nişanlanması bekleniyor.

hayırlı olsun

Hümeyra Onkun, aynı zamanda Karaağaç Haber Genel Yayın Koordinatörümüz Numan Sıbıç’ın da amcasının torunu oluyor. Karaağaç Haber olarak genç çifte ve ailelerine hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz. Allah (c.c.) tamamına erdirsin.

YORUM YAP