DOLAR32,3130% 0.18
EURO35,1855% 0.08
STERLIN40,9401% -0.2
FRANG35,7092% -0.01
ALTIN2.279,06% 0,07
BITCOIN2.250.751-1.192

VAKTİNE KALAN SÜRE

:
için vakti

Hicret (Uçar) & Haluk Bekar Çiftinin Çocukları Oldu

Yayınlanma Tarihi : Google News
Hicret (Uçar) & Haluk Bekar Çiftinin Çocukları Oldu

Karaağaç sakinlerinden Kocaeli / Kartepe – Köseköy’de ikamet eden Hicret & Haluk Bekar çiftinin çocukları dünyaya geldi.

Karaağaç esnaflarından Karşı Mahallede ikamet eden (Sütçü Kenan olarak bilinen) Kenan & Gülcan Uçar çiftinin kızları Hicret (26) ile İzmit’te ikamet eden Bahattin & Züleyha Bekar çiftinin müteahhit oğulları Haluk (30) yaklaşık iki yıl önce dünya evine girmişti ve genç çift bir süredir bebek bekliyordu.

Dün sabah saatlerinde ağrıları artan anne, eşi ve ailesi tarafından Kocaeli / Başiskele – Özel VM Medicalpark Hastanesine götürüldü.

Hastanede yapılan muayenenin ardından kadın doğum ünitesine alınan genç kadın, öğle saatlerinde gerçekleşen ve başarılı geçen sezaryen ameliyatıyla sağlıklı bir kız çocuğu dünyaya getirdi.

Genç çift, 3500 gr ağırlığında ve 50 cm boyunda dünyaya gelen kızlarına Ayça Şura ismini verdi. Anne ve bebeğinin sağlık durumlarının iyi olduğu, birkaç gün sonra taburcu edilecekleri öğrenildi.

Çiftin aile yakınları ile arkadaşları hasta odasına çeşitli hediyeler göndererek Hicret & Haluk çiftini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. Genç anne ile baba, mutluluklarına ortak olan ve hayırlı olsun dileklerini ileten herkese sosyal medya üzerinden teşekkürlerini sundu.

Karaağaç Haber olarak Hicret & Haluk çiftine ve ailelerine hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz. Allah (c.c.) analı-babalı büyütsün. Vatana ve millete hayırlı bir evlat olarak yetiştirmeyi nasip etsin.

YORUM YAP