DOLAR32,5829% 0.03
EURO34,9925% 0.37
STERLIN40,7855% 0.37
FRANG35,6282% 0.17
ALTIN2.421,08% -0,09
BITCOIN64.293,78-3.382

Eşref & Zeynep Yazbahar Çiftinin Çocukları Oldu

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Eşref & Zeynep Yazbahar Çiftinin Çocukları Oldu

Karaağaç sakinlerinden Acılık mahallesinde ikamet eden Şevket & (merhume) Şefike Yazbahar çiftinin İstanbul / Şile – Sofular Mahallesinde ikamet eden büyük oğulları Eşref ve Zeynep Yazbahar çiftinin çocukları oldu.

Yazbahar çifti, yaklaşık 8 yıl önce gerçekleşen görkemli bir düğünle hayatlarını birleştirmişti. İki çocuk sahibi olan ve bir süredir de üçüncü evlatlarını kucaklarına almayı bekleyen çiftin, bebekleri dünyaya geldi.

Dün sabah saatlerinde ağrıları artan anne, eşi tarafından İstanbul / Sancaktepe – Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürülmüştü. Operatör doktor gözetiminde gerçekleştirilen muayenenin ardından kadın doğum ünitesine alınan Zeynep Yazbahar, 11.20 sularında gerçekleşen ve başarılı geçen sezaryen ameliyatıyla sağlıklı bir kız çocuğu dünyaya getirdi.

Genç çift, 3510 gram ağırlığında ve 50 cm boyunda dünyaya gelen kızlarına Yağmur ismini verdi. Anne ve bebeğinin sağlık durumlarının iyi olduğu, birkaç gün sonra da taburcu edilecekleri öğrenildi.

Çiftin aile yakınları, komşuları ve arkadaşları hasta odasına çeşitli hediyeler göndererek Eşref & Zeynep çiftini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. Aile, mutluluklarına ortak olan ve hayırlı olsun dileklerini ileten herkese teşekkür etti.

Karaağaç Haber olarak Yazbahar ailesine hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz. Allah (c. c.) analı-babalı büyütsün. Vatana ve millete hayırlı bir evlat olarak yetiştirmeyi nasip etsin.

YORUM YAP