DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

SD Botanik İle Bahçenizi Renklendirin

Yayınlanma Tarihi : Google News
SD Botanik İle Bahçenizi Renklendirin

Karaağaç sakinlerinden Hacı Şükrü Mahallesinde ikamet eden Ahmet & çiftinin küçük kızları Seda Yılmaz’ın kurduğu SD Botanik hizmete açıldı.

Uzun yıllar çeşitli ticari firmalarda görev yapan genç girişimci, bir süre önce kendi işini kurmaya karar vermişti. Botaniğe yakın ilgisi olan Yılmaz, geçtiğimiz günlerde kurduğu serasında süs bitkileri ve çiçek yetiştirmeye başladı.

İşletmeleri ile ilgili haber sitemize açıklamada bulunan Yılmaz, “Profesyonel yaklaşım ve kaliteli hizmet misyonuyla çıkmış olduğumuz bu yolda artık Kocaeli’nde çiçek serası denilince ilk akla gelen adreslerin başında geliyoruz.

Ürün çeşitliliğimiz ve ticaret hacmimiz gün geçtikçe artıyor. Firma olarak son derece profesyonel bir ekip ile etik değerlere bağlı olarak çalışıyoruz. Firmamıza ister çiçek almaya gelin ister bir çiçek serası görmeye gelin; sizlere son derece mutluluk ve huzur verecek bir ortama sahip olduğumuzu görecek, rengarenk çiçeklerin içinde kaybolduğunuzu hissedeceksiniz.” dedi.

Mevsimlik Çiçekler

Firma tüm çiçekleri kendi bünyesinde üretiyor. Serada sukulent, süs ağaçları, kaktüs ve diğer çiçeklerden çok farklı çeşitler yer alıyor. Sipariş ve hazırlık süreci için alıcıların ne istediklerini belirtmeleri yeterli oluyor. Kısa sürede tüm ürünler özenle ve istediğiniz sayıda hazırlanıyor.

İsterseniz anneler-babalar günü, doğum günü, sevgililer günü, evlilik yıl dönümü gibi günün anlam ve önemine binaen özel aranjmanlar da hazırlanabiliyor. Ürün temini için firma adresine bizzat gelerek ya da telefonla sipariş oluşturabiliyorsunuz.

Cazip Fiyat Avantajları

SD Botanik’te fiyatların son derece cazip olduğunu belirtmekte fayda var. Her çiçeğin kendine özgü bir fiyatı bulunuyor. Kabaca bir fiyat araştırması yapıldığında fiyatların piyasadaki diğer ürünlere nazaran daha uygun olduğu görülebiliyor. 25 TL’den başlayan cazip fiyatların yanı sıra firma, kendilerini sürekli tercih eden müşterilerine de özel indirimler uyguluyor.

Benzer şekilde, toplu alımlarda da cazip indirimler uygulanıyor. Ödeme şekli olarak şu an sadece nakit ödeme imkânı bulunuyor. Dilerseniz firma hesap numarasına da havale/EFT ile ödeme yapabiliyorsunuz.

Firma Adı: SD Botanik
Adresi: Karaağaç Mahallesi Hacı Şükrü Sokak No:60 Kandıra / Kocaeli
İletişim: +90 552 590 71 69
E-Posta: [email protected]
Instagram: @sdbotanik

YORUM YAP

DÖVİZ KURLARI

  • DolarDOLAR
    ALIŞSATIŞFARK
  • EuroEURO
    ALIŞSATIŞFARK
  • SterlinİNG. STERLİNİ
    ALIŞSATIŞFARK
  • FrangİSV. FRANGI
    ALIŞSATIŞFARK
  • Kanada DolarıKAN. DOLARI
    ALIŞSATIŞFARK
  • Çeyrek AltınÇEYREK ALTIN
    ALIŞSATIŞFARK
  • Gram AltınGRAM ALTIN
    ALIŞSATIŞFARK
  • BitcoinBITCOIN
    FİYATDEĞİŞİM

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

  • Satış
    Alış