DOLAR32,3659% 0.14
EURO34,9705% -0.31
STERLIN40,9726% 0.19
FRANG35,8911% 0.11
ALTIN2.325,14% 0,20
BITCOIN2.284.3940.868

VAKTİNE KALAN SÜRE

:
için vakti

Yüksel Kurt Hayatını Kaybetti

Yayınlanma Tarihi : Google News
Yüksel Kurt Hayatını Kaybetti

Akçabeyli (Potlar) Mahallesi sakinlerinden -merhum- Cafer Kurt’un eşi Yüksel Kurt (73) bugün akşam saatlerinde hayatını kaybetti.

Uzun süredir yüksek tansiyon, kalp, diyabet ve bir süredir de böbrek yetmezliği rahatsızlıkları bulunan Kurt, diyaliz tedavisi görüyordu. Geçtiğimiz hafta evinde fenalaşan kadın, aile yakınları tarafından M. Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesine kaldırılmıştı.

Burada muayenesi yapılan hastanın mide kanaması geçirdiği tespit edildi. İlk müdahalesi yapılan kadın, sağlık durumunun ciddiyeti sebebiyle ambulansla Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilmişti. Dahiliye servisinde tedavi altına alınan Kurt, bir hafta içinde altı kez daha mide kanaması geçirdi. Yoğun bakıma alınmasına karar verilen hasta, hastanede uygun yer bulunmaması sebebiyle ambulansla önce Kocaeli Şehir Hastanesine, oradan da Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alınmıştı. Yüksel Kurt, yaklaşık bir haftadır sürdürdüğü yaşam mücadelesini bugün akşam saatlerinde kaybetti.

Kurt’un cansız bedeni hastane morguna kaldırıldı. Merhumenin naaşının gerekli resmi prosedürlerin ve gasil işlemlerinin tamamlanmasının ardından yarın sabah saatlerinde aile yakınlarına teslim edilmesi, oradan hareketle de cenaze nakil aracı ile Akçabeyli’ye getirilmesi bekleniyor.

Cenazesi yarın (27 Mayıs 2023 Cumartesi) hanelerinde helallik alınmasının akabinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Akçabeyli Mahalle Mezarlığında toprağa verilecek. Yüksel Kurt, geniş bir kesim tarafından tanınan Murat Kurt’un da validesi oluyordu.

Karaağaç Haber olarak mevtaya Allah’tan (c. c.) rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun.