DOLAR32,4641% -0.1
EURO34,7550% -0.64
STERLIN40,5545% -0.62
FRANG35,5288% -0.27
ALTIN2.435,92% -0,01
BITCOIN63.597,27-1.638

Yangında Hayatını Kaybeden Neşe Kıcı Toprağa Verildi

Yayınlanma Tarihi : Google News
Yangında Hayatını Kaybeden Neşe Kıcı Toprağa Verildi

Karaağaç sakinlerinden Merkez Mahallede ikamet eden ve Karaağaç’ın eski muhtarlarından olan Remzi Kıcı’ya ait tek katlı prefabrik evde, dün akşam saatlerinde tüplü televizyonun patlaması sonucu yangın çıktı.

Çıkan yangında evin oturma odası kullanılamaz hale gelirken o an evde yalnız bulunan doğuştan bedensel engelli Neşe Kıcı, dumandan etkilenerek fenalaştı.

Yangın, çevredeki vatandaşların acil müdahalesiyle büyümeden söndürülürken Neşe Kıcı (32) ise olay yerine çağrılan ambulansla hemen M. Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yüzü ile ellerinde hafif dereceli yanık oluşan ve karbonmonoksitten zehirlenen Kıcı’nın, hastane yolunda kalbi durdu. Yapılan kalp masajıyla hayata yeniden döndürülen genç kız, hastanede tedavi altına alındı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Neşe Kıcı’nın naaşı, Kocaeli Devlet Hastanesi’nde yapılan otopsinin ardından bugün öğle saatlerinde aile yakınlarına teslim edildi ve ikindi sularında Karaağaç – Merkezdeki hanelerine getirildi. Cenazesi, ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Karaağaç Merkez Mezarlığında gözyaşları içinde toprağa verildi.




Neşe Kıcı’nın müessif bir kaza sonucu ani vefatı; başta ailesini olmak üzere, komşularını ve sevenlerini yasa boğdu. Uzaktan ve yakından cenazeye akın eden yüzlerce kişi genç kızı, bu son yolculuğunda yalnız bırakmadı.

Merhume, geniş bir kesim tarafından tanınan Leyla Kıcı ve Canan Deniz’in (Kıcı) de kardeşleri oluyordu.




Neşe Kıcı’dan geriye, yürek burkan anıları kaldı.

Karaağaç Haber olarak; genç kardeşimize Allah’tan (c.c.) rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine bir kere daha baş sağlığı diliyoruz. Toprağı bol, mekanı cennet olsun.