DOLAR32,5291% 0.23
EURO34,6322% 0.24
STERLIN40,6157% 0.59
FRANG35,7372% 0.51
ALTIN2.489,45% 0,12
BITCOIN2.094.842-0.2

VAKTİNE KALAN SÜRE

:
için vakti

Yabanî Mantar Hayata Mâl Oldu

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Yabanî Mantar Hayata Mâl Oldu

Sonbaharın gelmesiyle birlikte yabani mantarlar da gün yüzüne çıkmaya başladı. Leziz olmasının yanında, dikkat edilmediği takdirde oldukça tehlikeli olan yaban mantarı yüzünden ne yazık ki ülkemizde her yıl birçok kişi hayatını kaybediyor. Yabani mantar, bugün bir can daha aldı.
.
Köyümüz sakinlerinden Dağdibi mahallesinde ikamet eden Perihan Patan (Ağabey Patan’ın eşi – Yılmaz Patan’ın yengesi) yediği yabani mantardan zehirlenerek hayatını kaybetti.
.
mantar_72096.
Birkaç gün önce ormandan topladığı yabani mantarı yiyen Patan (70+) bir müddet sonra şiddetli karın ağrısı baş göstermeye başlayınca ailesi tarafından M. Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Hastanede yapılan ilk müdahalesinde gıda zehirlenmesi teşhisi konulan Patan, ambulansla hemen Kocaeli / Gölcük Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Zehrin kana karışması sebebiyle durumu ağırlaşan talihsiz kadın, burada yapılan müdahalenin yetersiz kalması sebebiyle daha teşekküllü olan Yalova Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Patan, yapılan tüm müdahalelere rağmen bugün sabah saatlerinde hayatını kaybetti.
.
sutsuz-mantar-russula-delica-2.
Perihan Patan’ın naaşı, gerekli işlemlerin ardından ailesine teslim edilerek bugün ikindi sularında Karaağaç – Dağdibi’ndeki hanesine getirildi.
.
Patan’ın cenazesi, yarın kılınacak öğle namazının ardından Karaağaç Merkez Mezarlığı’na defnedilecek.
.
başsağlığı.
Karaağaç Medya olarak Perihan teyzemize Allah’tan (c.c.) rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun.
.