DOLAR32,4470% -0.13
EURO34,7840% -0.56
STERLIN40,6129% -0.46
FRANG35,5325% -0.25
ALTIN2.446,55% 0,42
BITCOIN64.436,021.683

Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdülkadir Özdemir Oldu

Yayınlanma Tarihi : Google News
Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdülkadir Özdemir Oldu

Karaağaç sakinlerinden ve Kefken esnaflarından Melikoğlu Unlu Mamülleri ve Ekmek Fırını’nın sahibi, Süleyman & Bakiye Özdemir çiftinin oğulları Abdülkadir Özdemir (31) Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı oldu.

9 yıldır sürdürdüğü Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanlığı görevinden alınan Aydın Ünlü’nün yerine 28 Temmuz’da Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Avukat Yunus Emre Kurt atanmıştı. Kurt’un yeni görevine atanmasının ardından Kocaeli Ülkü Ocakları İl Başkanlığına da Abdülkadir Özdemir getirildi. Özdemir, yaklaşık 4 yıldır Ülkü Ocakları Kandıra İlçe Başkanlığı görevini yürütüyordu. Başkanın yeni görevini cumartesi günü devralacağı öğrenildi.

Kocaeli Ülkü Ocakları İl Başkanı olan Özdemir, sosyal medya hesabından: “Lidere söz verdik, Kocaeli tek kale” ifadelerini kullanarak MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt ve Kocaeli Ülkü Ocakları İl Başkan Yardımcısı Rahmi Ertürk ile fotoğraf paylaştı. Başkan Özdemir’in paylaşımı sonrası MHP’li isimlerden de tebrik yorumları yapıldı.

Abdülkadir Özdemir Kimdir?

22 Eylül 1989 Kocaeli / Kandıra – Karaağaç doğumludur. İlk ve ortaokulu Karaağaç İlköğretim Okulu’nda okumuş, Kandıra Akçakoca İlköğretim Okulu’ndan mezun olmuştur. Lise eğitimini ise Kandıra Lisesi’nde tamamlamıştır. Ulusal ve yerel olmak üzere çeşitli spor kulüplerinde 8 yıl futbolcu olarak görev almıştır. Evli ve üç çocuk babasıdır. Karaağaç ve Kefken’de faaliyet gösteren Melikoğlu Unlu Mamülleri ve Ekmek Fırını’nın sahibi ve işletmecisidir. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) teşkilatı içinde aktif siyaset yapmaktadır.

Karaağaç Haber olarak bizler de Abdülkadir kardeşimizi tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz. Allah (c.c.) utandırmasın.