DOLAR32,2632% 0.06
EURO34,7351% -0.13
STERLIN40,3983% -0.39
FRANG35,5094% -0.11
ALTIN2.403,31% -0,25
BITCOIN63.357,210.424

Uğurcan Kakıcı Hastaneye Kaldırdı

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Uğurcan Kakıcı Hastaneye Kaldırdı

Köyümüz sakinlerinden Kaynak mahallesinde ikamet eden Şükrü & Dursune Kakıcı çiftinin küçük oğulları Uğurcan (3) kaldıkları evin ikinci katından düştü.

kakıcı-5 yeni

Cumartesi akşamı çıkan yangında evleri kül olan aile, bugün yaşanan talihsiz kaza ile bir kez daha şok yaşadı.

Evi yanan aile, komşuları tarafından
geçici olarak mahallerinde boş olan bir apartmanın ikinci katına yerleştirmişti. Aile, kendilerine ev yapılana kadar komşularının verdiği eşya ve gıda malzemeleri ile idare ediyordu.

Kakıcı Ailesi Talihsiz Kaza İle İkinci Şoku Yaşadı

5 çocuğu ile kaldıkları evde yaşam mücadelesi veren aile, küçük çocukları Uğurcan’ın apartmanın ikinci katından düşmesiyle ikinci şoku yaşadı.

FİKRET KICI

Açık olan pencereden dışarıya bakmak isteyen Uğurcan, aile fertlerinin bir anlık dalgınlığı ve dikkatsizliği sebebiyle dengesini kaybederek ikinci kattan düştü.

Çocuklarının apartmandan düştüğünü fark eden aile, panik içinde dışarı koştu. Düşmenin etkisi ile kendinden geçen çocuk, Kakıcı’nın komşuları tarafından hemen M. Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

kakıcı yeni 3

Küçük Uğurcan’ın hastanede çekilen röntgen filminde herhangi bir kırık-çıkık durumu tespit edilmedi. Düşmeye bağlı olarak vücudunun çeşitli yerlerinde ezilme tespit edilen bebek, herhangi bir olumsuz duruma karşı müşahede servisinde gözetim altında tutuluyor.

Talihsiz kaza, yürekleri ağızlara getirdi. Kazada can kaybı yaşanmaması ve ciddi yaralanma olmaması, başta Kakıcı ailesi olmak üzere herkesi sevindirdi.

geçmiş-olsun

Karaağaç Haber olarak Kakıcı ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Allah (c.c.) acil şifalar versin.