DOLAR32,5455% -0.04
EURO34,9069% 0.08
STERLIN40,6015% 0.11
FRANG35,7443% 0.05
ALTIN2.430,69% 0,02
BITCOIN66.530,00-0.129

Uçar Süt’ten Örnek Davranış

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Uçar Süt’ten Örnek Davranış

Karaağaç’ın önde gelen ticari kuruluşlarından Uçar Süt, örnek davranışı ile takdir topluyor.

ucar_sut

Köyümüz sakinlerinden Karşı mahallede ikamet eden Kenan Uçar’ın sahibi olduğu Uçar Ticaret Limited Şirketi, yaklaşık 15 yıldan beri sürdürdüğü ticarî faaliyetleri ile göz doldurmaya devam ediyor. Süt, Un, Kepek, Yem, Tüp, Gıda vb. ticareti ile ön plana çıkan kuruluş, başta Karaağaç olmak üzere civar köylerde de faaliyetlerini sürdürüyor.

ucar_sut_kenan-min

Yaklaşık 3 yıl önce kurumsallaşarak hizmet ağını genişleten Uçar, yeni iş yerini ve ticarî faaliyetlerini Karşı mahalledeki hanesine taşımıştı. Uçar, ev ve iş yerinin bulunduğu arsaya dev bir Türk bayrağı dikti. Ev ve arsanın Karaağaç’a hakim bir noktada bulunması ile güzel bir manzara oluşturan şanlı bayrağımız, hemen hemen her noktadan rahatlıkla görülebiliyor.

Konu hakkında konuşan Uçar, “Ticarî bir kuruluş olarak yerine getirmemiz gereken bazı prosedürler vardı. Bunlardan birisi de şanlı bayrağımızın göndere çekilmesi ve şirket flamamızın asılmasıydı. Biz de dev bir bayrak direği siparişi vermiştik. Bugün itibariyle ay-yıldızlı al bayrağımızı şanına yakışır bir şekilde göndere çektik, çok mutlu ve gururluyuz.” dedi.

hicret_kenan_ucar-min

Şanlı bayrağımızın dalgalanmaya başlaması, çevredeki vatandaşların dikkatinden kaçmadı. Uçar’ı arayan ve sosyal medya üzerinden mesaj gönderen pek çok kişi, örnek davranışından dolayı Uçar’ı tebrik etti.

kenan_ucar-min

Kenan Uçar, aynı zamanda Karaağaç Haber Genel Yayın Koordinatörümüz Numan Sıbıç’ın da eniştesi oluyor. Karaağaç Haber olarak bizler de Uçar ailesini tebrik ediyor, hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.