DOLAR32,5451% -0.02
EURO34,9225% 0.08
STERLIN40,5963% 0.09
FRANG35,7011% 0
ALTIN2.435,30% 0,21
BITCOIN67.016,011.165

Turan Sıbıç Ameliyat Oldu

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Turan Sıbıç Ameliyat Oldu

Köyümüz sakinlerinden -merhum- Halil (Gençağa) & Fatma Sıbıç çiftinin oğulları olan ve Gürkan Turizm’in şoförlerinden Turan Sıbıç, dün sabaha karşı kalp krizi geçirmişti.

turan_sibic_kalp

Şiddetli göğüs ağrısı şikayetiyle acı içinde uyanan Sıbıç, ailesi tarafından hemen M. Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Yapılan tahliller ve çekilen kalp grafiğinde (EKG), lateral myokard deviasyonu ile tropnin tahlili yüksek çıkan Sıbıç, kalp krizi teşhisiyle ambulansla hemen Kocaeli / İzmit – Özel Akademi Hastanesi’ne sevk edilmişti.

kalp_ritmi_bozuk

Kalp ana damarlarından birinin tamamen, diğer damarların da kısmi olarak tıkandığı tespit edilen Sıbıç’a hemen anjiyo yapıldı. Anjiyo ile tıkanıklık giderilemeyince ameliyat edilmesine karar verilen Sıbıç, açık kalp ameliyatı (by-pass) oldu.

turan_sibic_sonrasi

Gerekli hazırlıkların ve tahlillerin tamamlanmasının ardından dün 15.oo’te ameliyata alınan Sıbıç, yaklaşık 5 saat süren başarılı ameliyatın ardından yoğun bakıma alınmıştı.

turan

Sağlık durumunun normale dönmeye başlaması üzerine müşahede servisine alınan Sıbıç’ın birkaç gün içinde taburcu olması bekleniyor.

turan_sibic_ameliyat

Turan Sıbıç aynı zamanda Karaağaç Haber Genel Yayın Koordinatörümüz Numan Sıbıç’ın da amcasının oğlu oluyordu.

geçmiş-olsun

Karaağaç Haber olarak Turan Sıbıç ağabeyimize ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Allah (c.c.) acil şifalar versin.