DOLAR32,3162% 0.2
EURO35,1419% 0.02
STERLIN41,0423% 0.05
FRANG35,8470% 0.38
ALTIN2.292,73% 0,67
BITCOIN2.293.2942.361

VAKTİNE KALAN SÜRE

:
için vakti

TEM Otoyolunda Kaza: 3 Yaralı

Yayınlanma Tarihi : Google News
TEM Otoyolunda Kaza: 3 Yaralı

Köyümüz sakinlerinden Acılık mahallesinde ikamet eden Erol Emanet’in kullandığı otomobil, bugün öğle saatlerinde TEM Otoyolu – İstanbul / Kurtköy mevkiinde kaza yaptı. 3 yaralı var.

tem_kaza_emanet

Karaağaç’tan İstanbul’a gitmek isteyen Erol Emanet (63) yönetimindeki ve içinde köyümüz sakinlerinden Dere mahallesinde ikamet eden İbrahim Akgül, eşi Cevahir Akgül ve Akgül’ün baldızı Merdiye Bay’ın (Halil Bay’ın eşi) bulunduğu otomobil kaza yaptı.

erol_emanet

İstanbul / Kurtköy istikametinde seyir halindeyken sağanak yağış sebebiyle kayganlaşan yolda, önlerindeki aracın kaza yapması üzerine, araca çarpmamak için direksiyonu kıran ve frene basan Emanet, duramayarak araca çarptı. Gerçekleşen kazada Emanet’in kullandığı araçta bulunan 3 kişi yaralandı. Emanet, kazadan şans eseri yara almadan kurtuldu.

Kaza sonrası olay yerine çağrılan ambulansla ilk müdahaleleri kaza mahalinde yapılan yaralılar, ardından hemen İstanbul / Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

ahmedun_ibram

Hastanede yapılan muayenelerinde Merdiye Bay’ın omzunda kırık, Cevahir Akgül’ün sol bacağında kırık ve eşi İbrahim Akgül’ün ise vücudunun çeşitli yerlerinde doku zedelenmesi ile ezik tespit edildi. Yaralıların tedavileri devam ediyor.

geçmiş-olsun

Karaağaç Haber olarak değerli büyüklerimiz Erol Emanet, İbrahim Akgül, Cevahir Akgül, Merdiye Bay ve ailelerine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Allah (c.c.) acil şifalar versin.