DOLAR32,4015% -0.12
EURO34,7913% 0.12
STERLIN40,6859% 0.27
FRANG35,5397% 0.17
ALTIN2.436,99% -0,07
BITCOIN62.300,30-2.491

Sizlerden Gelen Bayram Mesajları

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Sizlerden Gelen Bayram Mesajları

Ramazan ayının sona ermesinin ardından yılın ilk bayramı başladı. 24 Mayıs’ta başlayan Ramazan Bayramı üç gün boyunca devam edecek. Müslümanlar sevgi ikliminin dört bir yanı sardığı, birlik ve beraberliğin güçlendiği bu önemli bayramı, coşku ile karşıladı. Koronavirüs önlemleri kapsamında evlerinde olan vatandaşlar sevdiklerine kutlama mesajları gönderiyor ve sosyal medya hesaplarından paylaşımlarda bulunuyorlar. İşte sizlerden gelen Ramazan Bayramı (Şeker Bayramı) tebrik mesajları:

Karaağaç Muhtarı Mehmet Elmacı




Muhtar Elmacı, “Kıymetli büyüklerim, saygıdeğer ki komşularım ve sevgili hemşehrilerim; ben Karaağaç Muhtarı Mehmet Elmacı. Millet olarak hep birlikte bir bayrama daha ulaşmanın manevi hazzını, muhabbetini ve gönül huzurunu yaşıyoruz. Yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinin sergilendiği yoksulun, yetimin, korunup kollandığı, kırgınlıkların yerini sevgi ve barışın aldığı bayramlar, hepimiz için benzersiz günlerdir. Ramazan ayının sağladığı manevi iklim sayesinde kazanılan saygı, sevgi, dostluk, kardeşlik ve hoşgörü kültürünü hayatımızın bundan sonraki bölümüne yayalım. Büyük bir heyecanla karşılanan bayramlar Türk inanç ve akidelerinin en görkemli ve renkli anlarıdır. Millet olarak bayram coşkusuyla daha fazla kucaklaşalım. Kardeşlik ruhumuzu güçlendirelim. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramının milletimize, İslam alemine ve tüm dünyaya sağlık, barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin bayramını kutluyorum. Sağlıcakla kalın, evde kalın ve tedbiri elden bırakmayalım.” ifadelerine yer vererek herkesin Ramazan Bayramını kutladı.

Cebeci Muhtarı Gürkan Durmuş

Muhtar Durmuş yayınladığı mesajda, “Ramazan Bayramınızı kutlar, sağlıklı, huzurlu ve yeni yaşam düzeninde uzun ömürler dilerim. Karaağaç Haber’e, takipçilerine ve Karaağaçlı tüm hemşehrilerime saygı ve sevgilerimi sunuyorum.” dedi.

İsmail Diş

İsmail Diş yayınladığı mesajda, “Karaağaç Haber’e teşekkürler, tüm Karaağaç halkının bayramı kutlu olsun.” dedi.

Hasan Karaağaç

Karaağaç yayınladığı mesajda, “Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu yine de sevgi dolu nice bayramlara… Ramazan Bayramınız mübarek olsun.” ifadelerine yer verdi.




Leyla Kıcı

Leyla Kıcı yayınlamış olduğu bayram mesajında, “Herkese merhaba. Hayırlı, mutlu, neşeli ve sağlıklı bayramlar dilerim. Kimse kimseye lütfen çok fazla şekilde ziyarette bulunup virüs-hastalık bulaştırmasın. Mümkün olduğunca sosyal mesafeyi koruyalım.




Ramazan Bayramımızı ilk defa böyle mahzun ve yalnız karşıladık ve kutluyoruz. Umarım bu son kez olur ve bundan sonraki bayramlarımız neşeli, birlik-beraberlik içinde ve şeker tadında geçer. Hepinizin bayramını kutlarım. Büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin gözlerinden, yaşıtlarımın yanaklarından öperim. Sağlıkla kalın, sağlıcakla kalın.” ifadelerine yer verdi.

Mücahit Dede

Türk Kızılayı – İstanbul / Maltepe Şubesi Gönüllüsü Mücahit Dede yayınladığı mesajda, “Hayır kapılarının sonuna kadar açık, kaza ve belaların bertaraf olduğu bu önemli günlerin yaşadığınız tüm sorunları alıp götürmesi ve tüm dertlerinizin deva bulması temennisiyle Ramazan Bayramınız mübarek olsun.” dedi.