DOLAR32,3123% 0.18
EURO35,1809% 0.12
STERLIN40,8788% -0.34
FRANG35,7121% 0
ALTIN2.280,23% 0,12
BITCOIN2.265.078-0.279

VAKTİNE KALAN SÜRE

:
için vakti

Seyfi Pirdal İş Kazası Geçirdi

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Seyfi Pirdal İş Kazası Geçirdi

Karaağaç sakinlerinden İstanbul / Ümraniye’de ikamet eden Seyfi Pirdal (39) iş kazası geçirdi.

Karaağaç sakinlerinden Kaynak Mahallesinde ikamet eden Hasan & Huriye Pirdal çiftinin büyük oğulları olan ve Ümraniye – İMES Sanayi Sitesindeki demir-döküm üzerine faaliyet gösteren bir atölyede çalışan Pirdal, iş kazası geçirdi.

Siparişe göre özel üretilen metal üzerine elmas kaplama işini hazırlamak üzere yaklaşık 800 santigrat derecedeki fırından eriyik haldeki malzemeyi maşa yardımı ile çıkaran Pirdal, elindeki ürünü press (hidrolik baskı) makinesine koyup şekillendirmek istedi. Metalin sıcaklığıyla bir anda eldiveni alışan genç adam, malzemeyi uygun bir yere bırakıp eldivenini çıkarana kadar ciddi şekilde yandı.

İlk müdahalesi arkadaşları tarafından iş yerinde yapılan Pirdal, hemen Kartal – Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Yanık ve Yara Ünitesinde tedavi altına alınan genç adamın bileğinde ve avuç içinde 2. dereceden yanıklar oluştuğu tespit edildi. Pansumanın ardından ilaç ve rapor verilerek taburcu edilen hastanın tedavisinin bir süre daha devam edileceği öğrenildi.

Karaağaç Haber olarak Seyfi ağabeyimize ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Allah (c.c.) acil şifalar versin.