DOLAR32,5949% 0.37
EURO34,7339% -0.05
STERLIN40,4611% -0.36
FRANG35,8933% 0.81
ALTIN2.494,34% 0,40
BITCOIN2.026.9230.908

Selami Gülşen Hayatını Kaybetti

Yayınlanma Tarihi : Google News
Selami Gülşen Hayatını Kaybetti

Karaağaç sakinlerinden Topallar Mahallesinde ikamet eden -merhum- (Boncukçu Hasan olarak bilinen) Hasan & -merhume- Emine Gülşen çiftinin İzmit’te ikamet eden büyük oğulları Selami Gülşen (70) tedavi gördüğü hastanede bugün akşam saatlerinde hayatını kaybetti.

Uzunca bir süredir Obstruktif Akciğer Hastalığı (KOAH) rahatsızlığı ve akciğer iltihabı bulunan Gülşen, dönem dönem tedavi görüyordu. Yaklaşık iki hafta önce evinde fenalaşan hasta, aile yakınları tarafından Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmıştı. Burada muayenesi yapılan Gülşen, sağlık durumunun ciddiyeti ve hastanede uygun yer bulunmaması nedeniyle ambulansla Gebze – Özel Prime Hastanesine sevk edilmişti. Hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Gülşen, yaklaşık on gündür sürdürdüğü yaşam mücadelesini bu akşam 20.00 sularında kaybetti.

Merhumun naaşının gerekli resmi prosedürlerin ve gasil işlemlerinin tamamlanmasının ardından sabah saatlerinde aile yakınlarına teslim edilmesi, oradan hareketle de cenaze nakil aracı ile Karaağaç’taki baba ocağına getirilmesi bekleniyor.

Burada helallik alınmasının akabinde yarın (19 Nisan 2023 Çarşamba) ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Karaağaç Merkez Mezarlığında toprağa verilecek.

Gülşen, kemençe ve saz icracısı olarak tanınıyordu. Karaağaç Haber olarak kıymetli büyüğümüze Allah’tan (c. c.) rahmet; kederli ailesine, yakınlarına ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun.