DOLAR32,5144% -0.11
EURO34,7895% -0.24
STERLIN40,4776% -0.12
FRANG35,6075% -0.27
ALTIN2.428,55% -0,06
BITCOIN66.353,020.33

Sefa Ark Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi

Yayınlanma Tarihi : Google News
Sefa Ark Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi

Köyümüz sakinlerinden Dağdibi mahallesinde ikamet etmekte olan (Beyazbaşlar olarak bilinen) Mustafa Ark’ın oğlu Refik (16), Aydın Ark’ın oğlu Sefa (14) dün ikindi sularında Ahmet Tozan’ın evinin önünde (Topallar mahallesindeki çocuk parkının olduğu mevkiide) traktörle kaza geçirmişlerdi.
.
kaza-2.
Kuzen olan Refik ve Sefa Ark; Refik Ark yönetimindeki 54 FD 699 plakalı Massey Ferguson traktörle Karaağaç merkezden alışveriş yaptıktan evlerine dönüyorlardı. Topallar mahallesindeki çocuk parkının olduğu mevkiide ilerlerken önlerine çıkan köpek yavrusunu ezmemek için direksiyonu kıran Refik Ark; havanın yağışlı olması, hızlarının normalden fazla olması ve mahalle yolunun yeni dökülen stabilize asfalt (mıcırlı asfalt) olması sebebiyle direksiyon hakimiyetini kaybetmiş, kontrolden çıkan traktör Ahmet Tozan’ın evinin olduğu yerde devrilmişti.
.sefa ark.
Traktörün sağ arka çamurluğu üzerinde seyahat eden Sefa Ark, traktörün devrilmesiyle birlikte bürgü (üst korumalık-tente) ile asfalt arasında sıkışarak ağır yaralanmıştı. Amcasının oğlu Refik Ark ise kazayı hafif sıyrıklarla atlatmıştı. Kazanın duyulması üzerine çevredeki vatandaşlar, yaralı iki genci traktörün altından apar topar çıkararak 112′ye haber vermiş, başından ağır darbe alan Sefa, olay yerine gelen ambulansla M. Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Talihsiz çocuk, yapılan tüm müdahalelere rağmen dün akşam sularında hayatını kaybetmişti.
.sefa ark-2 (2).
Sefa Ark’ın naaşı, bugün Karaağaç Merkez Camii’nde kılınan öğlen namazına müteakip Karaağaç Merkez Mezarlığı’nda gözyaşları ve dualar eşliğinde toprağa verildi. Jandarma ekiplerinin kaza ile ilgili soruşturması devam ediyor.
.
Karaağaç Medya olarak merhuma Yüce Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun.
.