DOLAR32,2639% 0.01
EURO34,6976% -0.06
STERLIN40,3184% -0.12
FRANG35,5002% 0.01
ALTIN2.399,95% -0,02
BITCOIN62.275,86-1.999

Şaziye Keçeci Vefat Etti

Yayınlanma Tarihi : Google News
Şaziye Keçeci Vefat Etti

Karaağaç sakinlerinden Merkez Mahallede ikamet eden Ömer Keçeci’nin eşi Şaziye Keçeci (73) hayatını kaybetti.

Bir süredir Obstruktif Akciğer Hastalığı (KOAH) ile kalp yetmezliği rahatsızlıkları bulunan Keçeci’nin kalbine geçtiğimiz yıl pil takılmıştı ve sağlık durumu stabil seyrediyordu.

Edinilen bilgilere göre hastanın eşi Ömer Keçeci’de de uzun yıllardır diyabet (şeker) hastalığı bulunuyordu ve yüksek kan şekeri nedeniyle iki hafta önce evinde rahatsızlanmıştı. Aile yakınları tarafından M. Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesine kaldırılan ve tedavi altına alınıp birkaç gün sonra taburcu edilen hastanın ilerleyen günlerde şekeri yeniden yükselmeye başladı.

Ailesi, Ömer Keçeci’yi daha teşekküllü bir hastanede muayene ettirmek istedi. Bunun üzerine ailenin İstanbul’da yaşayan küçük oğulları İrfan, anne ve babasını yanına alarak İstanbul’a götürdü. Ömer Keçeci’yi özel bir hastanede muayene ettiren aile, birkaç gün sonra taburcu oldu ancak Ömer Keçeci bu süre zarfında Koronavirüs’e yakalandı ve hastalık diğer aile üyelerine yayıldı. Koronavirüs, kronik rahatsızlığı bulunan Şaziye Keçeci’yi daha fazla etkiledi. Sağlık durumu kötüleşen hasta, özel bir hastanede tedavi altına alındı. Bir süre oksijen tedavisi gören kadın, sağlık durumunun kötüye gitmesiyle yoğun bakım ünitesine kaldırıldı. Dün gece saatlerinde kalbi duran hasta, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Merhumenin naaşı gerekli resmi prosedürlerin tamamlanmasının ardından hastane morguna kaldırılmıştı. Cenazesi ise gasil işlemlerinin tamamlanmasının ardından sabah saatlerinde aile yakınlarına teslim edildi ve Karaağaç’a götürülmek üzere öğle saatlerinde yola çıktı.

Keçeci’nin naaşı hanelerinde helallik alınmasının akabinde bugün (4 Şubat 2022 Cuma) ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Karaağaç Merkez Mezarlığında toprağa verilecek.

Şaziye Keçeci, Karaağaç’ın eski esnaflarından Mehmet Keçeci (Kahraman/Yiğit Mehmet olarak bilinen) ile Ercan, Erol ve İrfan Keçeci’nin valideleri oluyordu.

Karaağaç haber olarak Şaziye yengemize Allah’tan (c. c.) rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun.