DOLAR32,4504% -0.15
EURO34,8290% -0.66
STERLIN40,7959% -0.56
FRANG35,5088% -0.41
ALTIN2.438,67% 0,10
BITCOIN63.179,17-0.913

Safiye Özdemir Hayatını Kaybetti

Yayınlanma Tarihi : Google News
Safiye Özdemir Hayatını Kaybetti

Çamkonak – Fettahkışla Mahallesinde ikamet eden Yusuf Özdemir’in eşi Safiye (Safime) Özdemir (83) bugün sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, yaşlılığa bağlı çeşitli hastalıkları bulunan Özdemir, yaklaşık iki hafta önce evinde rahatsızlanmıştı. Aile yakınları tarafından M. Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesine kaldırılan kadın, sağlık durumunun ciddiyeti sebebiyle ambulansla Kocaeli – Özel Konak Hastanesine sevk edilmişti. Burada bir süre tedavi görüp taburcu olan hasta, birkaç gün sonra yeniden rahatsızlandı. Solunum güçlüğü çeken Özdemir, ambulansla İstanbul /  Pendik – Özel Yüzyıl Hastanesine sevk edildi. Hastaneye yatışı yapılarak yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan kadın, çoklu organ ve solunum yetmezliği sebebiyle 04.30 sularında hayatını kaybetti.

Merhumenin naaşı, gerekli resmi prosedürlerin ve gasil işlemlerinin ardından sabah saatlerinde aile yakınlarına teslim edilerek cenaze nakil aracı ile Çamkonak’a götürülmek üzere yola çıktı.

Cenazesi bugün (12 Ağustos 2023 Cumartesi) hanelerinde helallik alınmasının akabinde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Çamkonak-Fettahkışla Mezarlığında toprağa verilecek.

Merhume Özdemir, İstanbul / Maltepe’de ikamet eden Şenol Özdemir’in annesi, Çamkonak sakinlerinden ve geniş bir kesim tarafından tanınan Enver Bahadır’ın da (Tonyalı Enver olarak bilinen) kayınvalidesi oluyordu.

Karaağaç Haber olarak mevtaya Allah’tan (c. c.) rahmet; kederli ailesine, yakınlarına ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun.