DOLAR32,5759% 0.07
EURO35,0035% 0.37
STERLIN40,7347% 0.33
FRANG35,6361% 0.19
ALTIN2.429,84% 0,27
BITCOIN64.217,99-3.68

Şaban Esen Hayatını Kaybetti

Yayınlanma Tarihi : Google News
Şaban Esen Hayatını Kaybetti

Karaağaç sakinlerinden Merkez Mahallede ikamet eden -merhum- Şakir Halil Esen’in büyük oğlu olan Şaban Esen, bugün akşam saatlerinde hayatını kaybetti.

Geçtiğimiz hafta, gece saatlerinde evinde aniden fenalaşarak baygınlık geçiren Şaban Esen (65) aile yakınları tarafından eve çağrılan ambulansla hemen M. Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Burada yapılan ilk muayenesinde kalp krizi geçirdiği anlaşılan hasta, durumun ciddiyeti sebebiyle çarşamba günü sabah 05.00 sularında ambulansla Kocaeli – Özel Konak Hastanesi’ne sevk edilmişti. Hastane yolunda bir kez daha kalp krizi geçiren Esen, bir süre solunumsuz kalmıştı. Hastanede yapılan acil müdahalenin ardından kardiyoloji ünitesinde tedavi altına alınan hastaya anjiyo yapılarak tıkalı olan kalp ana damarlarından biri açılmış ve hastanın kalbine stent takılmıştı.

Daha önce de birkaç kez kalp krizi geçiren Esen’in kalp ana damarlarında canlılık oranının düşük olması, kalp kaslarının düzensiz çalışması ve nefes darlığı sebebiyle açık kalp ameliyatı (by-pass) yapılmasının riskli olduğu ifade edilirken sağlık durumunun ise ciddiyetini koruduğu açıklanmıştı. Yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam eden Esen, bugün akşam saatlerinde hayatını kaybetti.

Merhumun naaşının, gerekli resmi işlemlerin tamamlanmasının ardından ailesine teslim edilerek sabah saatlerinde Karaağaç’taki hanelerine getirilmesi bekleniyor.

Cenazesi, yarın (15 Mayıs 2019 Çarşamba) öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Karaağaç Merkez Mezarlığında toprağa verilecektir. Tüm eş, dost ve akrabalarına duyurulur.

Karaağaç Haber olarak Şaban dayımıza Allah’tan (c.c.) rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun.