DOLAR32,5993% 0.38
EURO34,8057% 0.18
STERLIN40,6512% 0.11
FRANG35,8917% 0.79
ALTIN2.505,15% 0,83
BITCOIN2.113.2695.453

Raziye Şişman Hayatını Kaybetti

Yayınlanma Tarihi : Google News
Raziye Şişman Hayatını Kaybetti

Karaağaç sakinlerinden Acılık mahallesinde ikamet eden (Kamber olarak bilinen) Necmi Şişman’ın eşi ve Karaağaç esnaflarından Asya Pide’nin sahibi Cem Şişman’ın annesi Raziye Şişman (65) bugün sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

Bir süredir tansiyon ve diyabet (şeker) rahatsızlıkları bulunan kadın, yaklaşık iki hafta önce evinde düşerek kalçasını kırmıştı. Aile yakınları tarafından Kocaeli Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Şişman, ortopedi servisinde tedavi altına alınarak ameliyat olmuştu. Sağlık durumu iyi olan ve yaklaşık bir hafta önce taburcu edilen hastanın tedavisine evinde devam ediliyordu. Şişman, bugün sabah saatlerinde aniden fenalaştı.

Aile yakınlarının 112 acil servis ekiplerine haber vermesiyle olay yerine ambulans ve sağlık görevlileri yönlendirildi. Hastanın yapılan ilk müdahalesinde yaşamını yitirdiği belirlendi. Raziye Şişman’ın naaşı gerekli incelemelerin tamamlanması amacıyla M. Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Şişman’ın, geçirdiği kalp krizi sebebiyle vefat ettiği tahmin ediliyor.

Mevtanın naaşının, resmi prosedürlerin ve gasil işlemlerinin tamamlanmasının ardından öğle saatlerinde aile yakınlarına teslim edilmesi, oradan hareketle de Acılık Mahallesindeki hanelerine getirilmesi bekleniyor.

Cenazesi, bugün (20 Ağustos 2022 Cumartesi) ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Karaağaç Merkez Mezarlığında toprağa verilecek.

Karaağaç Haber olarak merhume yengemize Allah’tan (c. c.) rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun.