DOLAR32,2112% 0
EURO34,7819% -0.24
STERLIN40,4455% 0.05
FRANG35,5566% -0.04
ALTIN2.428,12% -0,67
BITCOIN62.811,942.732

Pamuk Çürükvelioğlu Hayatını Kaybetti

Yayınlanma Tarihi : Google News
Pamuk Çürükvelioğlu Hayatını Kaybetti

Karaağaç sakinlerinden Acılık Mahallesinde ikamet eden -merhum- (Terzi Ahmet olarak bilinen) Ahmet Çürükvelioğlu’nun eşi, Erol Çürükvelioğlu’nun annesi Pamuk Çürükvelioğlu (88) bugün öğle saatlerinde hayatını kaybetti.

Yaşlılığa bağlı çeşitli rahatsızlıkları bulunan Çürükvelioğlu, bir süredir Zonguldak’ta bulunan büyük oğlunun yanında kalıyordu. Geçtiğimiz günlerde evde düşerek kalçasını kıran Çürükvelioğlu, ameliyat olmuştu. Sağlık durumunun normale dönmesiyle taburcu edilen hasta, bir süre sonra yeniden rahatsızlandı.

Aile yakınları tarafından hastaneye kaldırılan kadının yapılan muayenesinde böbrek değerlerinin yüksek olduğu tespit edildi. Birkaç gün önce yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Çürükvelioğlu, böbrek yetmezliğine bağlı olarak geçirdiği kalp krizi sebebiyle bugün öğle saatlerinde yaşamını yitirdi.

Mevtanın cansız bedeni, gerekli resmi prosedürlerin ve gasil işlemlerinin tamamlanmasının ardından aile yakınlarına teslim edilerek cenaze nakil aracı ile akşam saatlerinde Karaağaç’taki hanelerine getirildi. Cenazesi, yarın (29 Nisan 2024 Pazartesi) Acılık Mahallesindeki hanelerinde de helallik alınmasının akabinde öğle namazına  müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Karaağaç Merkez Mezarlığında toprağa verilecek.

Karaağaç Haber olarak koca çınarımıza Allah’tan (c. c.) rahmet; kederli ailesine, yakınlarına ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun.