DOLAR32,2658% 0.02
EURO34,7169% 0
STERLIN40,3359% -0.07
FRANG35,5199% 0.07
ALTIN2.403,51% 0,13
BITCOIN62.412,63-2.479

Otomobil Bisikletliye Çarptı: 1 Yaralı

Yayınlanma Tarihi : Google News
Otomobil Bisikletliye Çarptı: 1 Yaralı

Karaağaç sakinlerinden Topallar Mahallesinde ikamet eden -merhum- Aziz & Nursel Birdal çiftinin oğulları Turgut Birdal (35) bugün öğle saatlerinde kaza geçirdi.

Edinilen bilgilere göre, izinde olan ve bugün öğle saatlerinde bisikleti ile gezintiye çıkan Birdal, Dağdibi Mahallesinde ilerlediği sırada Enes Görmez idaresindeki 34 CCA 174 plakalı Skoda marka otomobil, genç adama çarptı.

Çarpmanın şiddetiyle havaya savrulan Birdal, aracın ön camına vurarak yaralandı. Genç adamın adeta ölümden döndüğü kazada, araç sürücüsü ile beraberindeki aile bireyleri yara almadan kurtuldu. Birdal’ın başındaki bisiklet kaskının olası can kaybını önlediği kazada genç adamın yüzünde, kol ve bacaklarında cam kesikleri oluştu.

Vücudunun çeşitli yerlerinde de ezikler ve doku zedelenmesi oluşan Birdal, çevredeki vatandaşların 112 sağlık ekiplerine haber vermesi üzerine olay yerine sevk edilen ambulansla M. Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen hastanın bir süre daha müşahede servisinde gözetim altında tutulduktan sonra taburcu edileceği öğrenildi. Yaşanan kazanın bir anlık dalgınlığa bağlı ani kararsızlık sonucu meydana geldiği üzerinde duruluyor. Kandıra Cumhuriyet Başsavcılığı ve jandarma ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Karaağaç Haber olarak genç kardeşimize acil şifalar diliyor, her iki aileye de geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.