DOLAR32,5038% 0.08
EURO34,7826% -0.12
STERLIN40,2943% -1.04
FRANG35,7169% 0.28
ALTIN2.499,53% 0,61
BITCOIN2.112.2733.879

Orhan Çağlayan & Öznur Küçük Çifti Nişanlandı

Yayınlanma Tarihi : Google News
Orhan Çağlayan & Öznur Küçük Çifti Nişanlandı

Köyümüz sakinlerinden (Merhum) Ahmet Sıbıç’ın torunu, İzmit / Bekirdere’de ikamet eden Nezaket & Osman Çağlayan çiftinin büyük oğulları Orhan, İzmit / Köseköy’de ikamet eden Öznur Küçük ile pazar günü gerçekleşen görkemli bir törenle nişanlandı.
.
orhan-2.
İzmit / Köseköy – Merkez Sağlık Ocağı bahçesinde gerçekleşen nişan törenine, gelin ve damat adayının aile eşrafı, komşuları ve iş arkadaşları gibi pek çok davetli katıldı.
.
orhan-4.
Karaağaç Medya Genel Yayın Yönetmenimiz Numan Sıbıç’ın da kemençesiyle sahne aldığı eğlencede, davetliler gönüllerince eğlendi.
.

orhan-3.
Kocaeli / Kartepe Belediye Başkan Yardımcısı Murat Sabri Çakır’ın kestiği kurdela ile nişan yüzüklerini takan genç çiftin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.
.
orhan-1.
Eğlence bitimine yakın, damadın arkadaşlarıyla gelinin aile çevresi arasında ufak bir gerginlik yaşandı. Orkestradan farklı oyun havaları talebinde bulunan davetliler; siz fazla oynadınız, biz az oynadık sürtüşmesi yaşadı. Sözlü sataşma ile başlayan tartışma bir an kavgaya dönüştü. Damadın dayısı Recai Sıbıç, kavga edenleri ayırırken kimin attığı bilinmeyen bir sandalyenin başına isabet etmesi sonucu hafif şekilde yaralandı. Kavga yatıştıktan sonra eğlence sonlandırıldı.
.
Karaağaç Medya olarak evliliğe doğru bir adım daha atan genç çifte mutluluklar diliyoruz.
.