DOLAR32,5193% -0.09
EURO34,7858% -0.25
STERLIN40,4496% -0.18
FRANG35,5687% -0.36
ALTIN2.423,23% -0,28
BITCOIN66.531,750.494

Okan Karaağaç Kız Kaçırdı

Yayınlanma Tarihi : Google News
Okan Karaağaç Kız Kaçırdı

Köyümüz sakinlerinden ve esnaflarından Halil (Dayım Halil olarak bilinen) & Hatice Karaağaç çiftinin oğulları Okan, kız kaçırdı.
.
halil karaağaç.
Merkez mahallede ikamet etmekte olan Karaağaç Nalbur & Hırdavat’ın sahibi Halil & Hatice Karaağaç çiftinin oğulları Okan, (27) bir süredir görüştüğü Çamkonak köyünden Mustafa & Mükerrem Yeltekin çiftinin kızları Melek’i (20) kendi rızası ile kaçırdı.
.
okan-melek.
Bir süredir görüşen çift evlenmeye karar vermişti. Melek Yeltekin’i ailesinden isteten Karaağaç, kızın ailesinin rızası olmayınca Yeltekin’i kaçırmak durumunda kaldı.
.
okan-melek2.
Geçtiğimiz perşembe günü anlaşıp birlikte İstanbul’a kaçan çift, ailelerin anlaşmasının ardından dünya evine girmeyi planlıyor.
.
okan-yüzük.
Kendisi ile görüştüğümüz Karaağaç: “Ben Melek’i Allah rızası ile istetmiştim. Fakat ailesinin, benim ve ailemle alakası olmayan bazı sebeplerden dolayı ön yargıları bulunuyordu. O yüzden evlenmemize sıcak bakmadılar. Ben de başka çıkar yol bulamayınca Melek’i kaçırmak zorunda kaldım. Nikahımızı kıydık, aileler tekrar bir görüşme sağlayacak. Eğer anlaşabilirlerse yakın zamanda düğün yapmayı planlıyoruz.” dedi.
.

Genç çifte, kıyılan nikahın ardından Karaağaç’ın kız kardeşi Vildan tarafından sürpriz yapıldı. Resimli pasta ile yapılan sürpriz, alkışlar eşliğinde salona getirildi. Pastalarını birlikte kesen çift, davetlilere ikramda bulunarak mutluluklarını paylaştı.
.
18 Nisan gibi dünya evine planlayan çifte Karaağaç Medya olarak hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz. Allah (c.c.) tamamına erdirsin. Allah (c.c.) bir yastıkta kocatsın.
.