DOLAR32,4916% -0.16
EURO34,9570% 0.34
STERLIN40,6803% 0.25
FRANG35,5995% 0.1
ALTIN2.433,02% 0,41
BITCOIN64.404,00-0.646

Numan Sıbıç Askere Gidiyor

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Numan Sıbıç Askere Gidiyor

Köyümüz sakinlerinden Fatma & Mustafa Sıbıç (Hacı Kemal olarak bilinen) çiftinin küçük oğulları Numan Sıbıç (25) askere gidiyor.
.
öğretmen.
İstanbul / Üsküdar’da öğretmen olarak görev yapan, aynı zamanda haber sitemizin sahibi ve yöneticisi olan Numan Sıbıç, şubat celbinde 1 tertip olarak askere gidecek.

Genel Yayın Yönetmenimiz, askere gideceğini birkaç ay önce sosyal medya hesapları üzerinden takipçilerine duyurmuş, Facebook hesabından da etkinlik yaparak herkesi asker eğlencesine davet etmişti. Planlandığı üzere eğlencede Karadeniz’in seçkin sanatçıları (Sait Uçar, İsmail Cumhur, Sebahattin Yanık, Hüseyin Cendeoğlu, Tekin Hıdır, Kemençeci Onur) ve Karaağaç düğünlerinin vazgeçilmezi Orkestra Engin ve ekibi sahne alacaktı.
.
sait.
Genel Yayın Yönetmenimiz, babası Hacı Kemal Sıbıç’ın aniden rahatsızlanması ve babasının tedavi sürecinin devam etmesi sebebiyle asker eğlencesi iptal ettiğini açıkladı.
.
babam.
Numan Sıbıç: “Değerli büyüklerim, sevgili arkadaşlarım ve kıymetli kardeşlerim; babamın yaklaşık 15 günden beri rahatsızlığı bulunuyor, ara ara hastanede yatıyor ve tedavi süreci devam ediyor. Bugün (salı) İstanbul / Ümraniye – Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde MR çektirdi. Cuma günü de midesinden endoskopi olacak, iyileşmesi bir az daha zaman alacak, eski sağlığına kavuşması için her an dua ediyoruz. Babam rahatsızken bizim vur patlasın, çal oynasın tarzında eğlenmemiz hem kültürel hem de ahlaki açıdan doğru olmaz. Güzel bir organizasyon olacaktı fakat babamın sağlığı her şeyden daha önemli. Babam bir an önce iyileşsin, o beni mutlu etmeye yeter. Allah babamızı başımızdan eksik etmesin. Eğlenceyi iptal ettiğim için de kimse bana gönül koymasın. Ne yapalım, nasip değilmiş. Biz de düğünümüzde acısını çıkarırız. Mevlüt programımızda ise herhangi bir değişiklik olmayacak.” dedi.
.
Mevlüt:
.
Tarih: 01 Şubat 2015 Pazar
.
Saat: 12.00-14.20 arası
.
Yer: Karaağaç Merkez Camii
.
Not: Mevlüt ikramlı olacaktır.
.
Genel Yayın Yönetmenimiz, merakla beklenen “Vatanî görevini nerede yapacak?” sorusuna da cevap verdi.
.
Adsız.
Numan Sıbıç, vatanî görevini kısa dönem (6 ay) jandarma-er olarak yapacak.
.
ACEMİ BİRLİĞİ KASTAMONU
.
Numan Sıbıç, 04 Şubat 2015 Çarşamba günü birliğine katılarak yaklaşık 1 ay sürecek acemi birliği eğitimini Kastamonu / 5. Jandarma Eğitim Alay Komutanlığı’nda tamamlayacak.
.
USTA BİRLİĞİ DİYARBAKIR
.
Yemin töreni ve dağıtım izninin ardından usta birliği eğitimi için ise Diyarbakır / İl Jandarma Komutanlığı’na sevk olarak birliğine katılacak.
.
numan.
Numan Sıbıç, bugün Kandıra Askerlik Şubesi’ne giderek askerlik sevk işlemlerini tamamladı ve sülüsünü aldı. Genel Yayın Yönetmenimizin 160 gün sürecek vatanî görevini herhangi bir aksilik olmazsa 15-20 Temmuz 2015 tarihleri arasında tamamlaması bekleniyor.
.
DSC_0458.
Karaağaç Medya olarak Genel Yayın Yönetmenimiz Numan Sıbıç’a hayırlı teskereler diliyoruz. Allah sağ-salim gidip gelmeyi nasip etsin.