DOLAR32,5674% 0.06
EURO34,8749% 0
STERLIN40,5704% 0.11
FRANG35,6408% -0.16
ALTIN2.435,42% 0,22
BITCOIN66.754,000.663

Neşe Yıldız Kaza Geçirdi

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Neşe Yıldız Kaza Geçirdi

Köyümüz sakinlerinden Kocaeli Birlikspor A.Ş.’nin Müdürü İsmail Hakkı Buruş’un kuzeni olan Neşe Yıldız’a (17) bugün akşam saatlerinde kamyon çarptı.

Bir Anlık Dalgınlığın Kurbanı Oldu

Kandıra Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencisi olan ve üniversite sınavına hazırlanan genç kız, bugün akşamüzeri okul çıkışında Sakarya / Kaynarca’daki evine gitmek için Kandıra Otogarı’na doğru yürüyordu. İddiaya göre Kandıra Kapalı Pazaryeri’nin olduğu mevkide ilerlerken karşı yöne geçmek isteyen genç kız, arkasından gelen kamyonu fark etmedi. Karşı yöne geçmek için hamle yaptığı sırada, genç kıza kamyon çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulup yere düşen genç kızın sol bacağının üzerinden kamyon geçti.

azgun ailesi

Ameliyata Alındı

Kaza sonrası sol bacağı ciddi derecede yaralanan Yıldız, hemen M. Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Kocaeli Üniversitesi – Umuttepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilen genç kıza, beyin tomografisi çekildi. Çekilen tomografide herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmaması üzerine Yıldız, 23.00 sularında plastik cerrahi ünitesinde ameliyata alındı.

neşe yıldız

İsmail Hakkı Buruş’un kuzeni Ayten Asgun’un kızı olan Neşe, bu yıl YGS’ye hazırlanıyordu. Örnek kişiliği ve derslerindeki başarısıyla öğretmenleri ve arkadaşları tarafından sevilen genç kız, geçirdiği kaza ile yürekleri ağızlara getirdi.

ismail hakkı buruş

Emniyet ekiplerinin kaza ile ilgili soruşturması sürüyor.

geçmiş-olsun

Karaağaç Haber olarak Neşe kardeşimize ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Allah (c.c.) acil şifalar versin.