DOLAR32,5880% 0.1
EURO35,0520% 0.46
STERLIN40,7312% 0.26
FRANG35,6760% 0.26
ALTIN2.429,98% 0,28
BITCOIN63.884,00-4.223

Nedim Sıbıç Vefat Etti

Yayınlanma Tarihi : Google News
Nedim Sıbıç Vefat Etti

Karaağaç sakinlerinden Karşı Mahallede ikamet eden -merhum- İsmail Hakkı & -merhume- Fadime Sıbıç çiftinin ortanca oğulları Nedim (52) bugün gece saatlerinde hayatını kaybetti.

Bursa / Yıldırım’da ikamet eden ve uzun yıllar ayakkabı imalatı işleri ile ilgilenen, evli ve iki çocuk babası Nedim Sıbıç, dün gece geçirdiği kalp krizi sebebiyle kaldırıldığı Bursa Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetti.

On yıldan beridir kalp rahatsızlığı bulunan ve birkaç yıl önce açık kalp (by-pass) ameliyatı olan genç adamın rahatsızlığı devam ediyordu. Kalp kapakçıklarında sorun olan ve bu sebeple ritim bozukluğu yaşayan Sıbıç’ın kalbine pil takılmıştı. Düzenli aralıklarla kontrolleri devam eden hasta, dün akşam 23.30 sularında evinde fenalaştı. Aile yakınları tarafından hemen Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Sıbıç, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Mevtanın naaşı gerekli resmi işlemlerin tamamlanmasının ardından hastane morguna kaldırıldı. Cenazesinin ise gasil işlemlerinin tamamlanmasının ardından sabah saatlerinde aile yakınlarına teslim edilmesi, oradan hareketle Karaağaç’taki baba ocağına götürülmesi bekleniyor.

Sıbıç’ın naaşının, küçük oğullarının Amasya’da uzman çavuş olarak görevli bulunması sebebiyle bugün (4 Aralık 2021 Cumartesi) ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Karaağaç Merkez Mezarlığında toprağa verilmesi bekleniyor.

Nedim Sıbıç, Karaağaç sakinlerinden ve esnaflarından Soner Sıbıç‘ın ağabeyi oluyordu.

Karaağaç Haber olarak merhum ağabeyimize Allah’tan (c. c.) rahmet; kederli ailesine, yakınlarına ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun.