DOLAR32,3064% 0.54
EURO35,1790% 0.11
STERLIN41,1362% 0.48
FRANG36,3893% 0.08
ALTIN2.243,80% 0,75
BITCOIN2.231.410-1.955

VAKTİNE KALAN SÜRE

:
için vakti

Necmi Yıldız Vefat Etti

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Necmi Yıldız Vefat Etti

Karaağaç sakinlerinden Hacı Şükrü Mahallesinde ikamet eden Necmi Yıldız (69) bugün akşam saatlerinde hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre bir süredir İstanbul / Maltepe’deki kızının yanında kalan Yıldız’ın bugün sabah saatlerinde kalp rahatsızlığı baş gösterdi. Aile yakınları tarafından Kartal – Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaşlı adamın yapılan muayenesinde kalp krizi geçirdiği anlaşıldı. Kardiyoloji ünitesinde tedavi altına alınan Yıldız, akşam saatlerinde tekrar kalp krizi geçirerek yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Merhumun naaşının gerekli resmi işlemlerin tamamlanmasının ardından yarın sabah saatlerinde aile yakınlarına teslim edilmesi, ardından cenaze nakil aracı ile Karaağaç’taki hanesine getirilmesi bekleniyor. Cenazesi, yarın (16 Ocak 2021 Cumartesi) öğle sularında hanesinde helallik alındıktan sonra Kovid-19 tedbirleri ve kısıtlamaları sebebiyle sadece birinci derece yakınlarının ve görevli personelin katılımı ile kılınacak cenaze namazına müteakip Karaağaç Merkez Mezarlığına defnedilecek.

Necmi Yıldız, Karaağaç sakinlerinden -merhum- Mehmet & -merhume Fatma Yıldız çiftinin büyük oğulları ve Topallar Mahallesinde ikamet eden İsmail Yıldız ile İdris Yıldız’ın ağabeyleri oluyordu.

Karaağaç Haber olarak merhum ağabeyimize Allah’tan (c.c.) rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun.