DOLAR32,4504% -0.15
EURO34,8290% -0.66
STERLIN40,7959% -0.56
FRANG35,5088% -0.41
ALTIN2.438,67% 0,10
BITCOIN63.179,17-0.913

Mustafa Topar Hayatını Kaybetti

Yayınlanma Tarihi : Google News
Mustafa Topar Hayatını Kaybetti

Karaağaç sakinlerinden Dağdibi Mahallesinde ikamet eden -merhum- Emin (Başı Kesik Emin olarak bilinen) & -merhume- Emine Topar çiftinin ortanca oğulları Mustafa Topar (58) bugün öğle saatlerinde hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre bir süredir yüksek (hiper) tansiyon rahatsızlığı bulunan ve ilaç tedavisi gören Topar, sabah saatlerinde Taflantepe mevkiindeki fındık bahçelerini temizlemeye gitti. Kendisinden bir süre haber alamayan ailesi, öğle saatlerinde bahçeye gittiklerinde Topar’ı yerde baygın halde buldu. Hemen diğer aile bireylerine ve 112 acil servis ekiplerine haber vererek yardım isteyen yakınları, bir yandan da Topar’ı kendine getirmeye çalıştı fakat başarılı olamadı.

Bölgeye 112 acil servis ekiplerinin gelmesiyle tıbbi müdahalesi olay yerinde yapılan Topar’ın sıcak hava ve yüksek tansiyon sebebiyle kalp krizi geçirerek olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Vefatla ilgili olarak kolluk kuvvetleri ve Kandıra Cumhuriyet Başsavcılığına bilgi verilmesinin ardından olay yerine jandarma ile adli tıp görevlileri yönlendirildi. Topar’ın vefat ettiği alan güvenlik çemberine alınarak mevtanın naaşı yetkili mercilerin inceleme yapabilmesi için bir süre olay yerinde bekletildi.

Merhumun naaşının gerekli resmi prosedürlerin ve otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından aile yakınlarına teslim edilmesi bekleniyor. Cenazesinin ise aile yakınlarına ne zaman teslim edileceği henüz netlik kazanmadı.

Topar’ın naaşının yarın (6 Ağustos 2023 Pazar) hanelerinde helallik alınmasının akabinde öğle ya da ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Karaağaç Merkez Mezarlığında toprağa verilmesi bekleniyor.

Mustafa Topar, evli ve iki çocuk babasıydı. Karaağaç Haber olarak merhuma Allah’tan (c. c.) rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun.