DOLAR32,5833% 0.29
EURO35,0346% 0.17
STERLIN40,8537% 0.13
FRANG35,7420% 0.35
ALTIN2.461,52% 1,04
BITCOIN64.373,740.581

Mustafa Öztürk Vefat Etti

Yayınlanma Tarihi : Google News
Mustafa Öztürk Vefat Etti

Pınardüzü sakinlerinden Merkez mahallede ikamet eden Mustafa Öztürk (69) bugün gece saatlerinde hayatını kaybetti.

Bir süre önce beyin ana damarında pıhtı atması sonucu oluşan tıkanıklık sebebiyle hastaneye kaldırılan Öztürk, yatılı tedavi görmüştü. Taburcu olduktan kısa bir süre sonra nefes darlığı ve halsizlik şikayetleri gelişen hasta, aile yakınları tarafından yeniden hastaneye kaldırılmıştı. Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi kardiyoloji ünitesinde tedavi altına alınan hastanın kalp ana damarlarında tıkanıklık olduğu, bu sebeple daha önce birkaç kez kalp krizi geçirdiği tespit edilmişti. Acil anjiyo olmasına karar verilen Öztürk, ilgili üniteye yatışı yapılarak anjiyo olmuştu ancak hastanın damarları anjiyo yöntemi ile açılamamıştı. Bunun üzerine açık kalp (by-pass) ameliyatına alınan Mustafa Öztürk, başarılı geçen operasyonun ardından bir süre yoğun bakım ünitesinde tutulmuştu. Sağlık durumunun normale dönmeye başlamasıyla müşahede servisinde gözetim altına alınan hasta, daha sonra taburcu edilmişti.

Geçtiğimiz gün yine nefes darlığı şikayetiyle evinde fenalaşan hasta, önce Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmış sağlık durumumun ciddiyeti sebebiyle de ambulansla özel bir hastaneye sevk edilmişti. Yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Öztürk, birkaç gündür sürdürdüğü yaşam mücadelesini bugün gece saatlerinde kaybetti.

Merhumun cansız bedeni, resmi prosedürler ve gasil işlemlerinin tamamlanmasının ardından hastane morguna kaldırılmıştı. Öztürk’ün cenazesi, sabah saatlerinde aile yakınlarına teslim edilerek Pınardüzü’ndeki hanelerine getirildi.

Mevtanın naaşı, burada helallik alınmasının akabinde bugün (31 Ağustos 2022 Çarşamba) öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Pınardüzü Mahalle Mezarlığında toprağa verilecek.

Karaağaç Haber olarak merhum büyüğümüze Allah’tan (c. c.) rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun.