DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Mustafa Kuş Hayatını Kaybetti

Yayınlanma Tarihi : Google News
Mustafa Kuş Hayatını Kaybetti

Karaağaç eski sakinlerinden Sakarya / Kaynarca’da ikamet eden ve Kaynarca fırıncı esnaflarından (Tüfek lakaplı) Harun Kuş’un oğlu, Fahri Kuş’un da ağabeyi Mustafa Kuş (53) bugün sabah saatlerinde yaşamını yitirdi.

Enfeksiyon rahatsızlığı bulunan Kuş, bir süredir Kocaeli Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi görüyordu. Sağlık durumu kötüleşen hasta, bugün sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

Mevtanın cansız bedeni, gerekli resmi prosedürlerin tamamlanmasının ardından aile yakınlarına teslim edilerek öğle saatlerinde cenaze nakil aracı ile Hatipler Mahallesindeki hanelerine getirilecek.

Cenazesi, bugün (28 Mayıs 2024 Salı) Lojmanlar Camiinde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Kaynarca Aile Kabristanlığında toprağa verilecek.

Kuş ailesi, aslen Giresun / Güce – Bocukcukur Köyündendir. Bir süre Karaağaç – Dağdibi Mahallesinde ikamet ederek daha sonra Kaynarca’ya taşınmışlardır.

Karaağaç Haber olarak merhuma Allah’tan (c. c.) rahmet; kederli ailesine, yakınlarına ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun.