DOLAR32,5895% 0.11
EURO35,0309% 0.44
STERLIN40,6873% 0.19
FRANG35,6038% 0.11
ALTIN2.423,17% 0,00
BITCOIN64.282,02-3.469

Mustafa Köroğlu Hayatını Kaybetti

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Mustafa Köroğlu Hayatını Kaybetti

Karaağaç sakinlerinden Dere Mahallesinde ikamet eden Mustafa Köroğlu (Ali Usta olarak bilinen) bir süredir tedavi gördüğü hastanede bugün sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

Yaklaşık altı ay önce nefes darlığı ve solunum yetmezliği şikayetleri gelişen Köroğlu (74) hastaneye başvurdu. Yapılan muayene ve tetkiklerinde Akciğer kanseri teşhisi konulan hastanın tedavi süreci devam ediyordu. Rahatsızlığı sebebiyle geçtiğimiz hafta aile yakınları tarafından Sakarya – Özel Bilge Hastanesine yatışı yapılan Köroğlu’na hastalığının ilerlemesi sebebiyle kemoterapi tedavisi uygulanmasına karar verilmişti.

Dün gece saatlerinde sağlık durumu kötüleşen yaşlı adam, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Girdiği komadan çıkamayan Köroğlu, solunum yetmezliğine bağlı olarak geçirdiği kalp krizi sonucu bu sabah 05.00 sularında hayatını kaybetti.

Cenazesi, gerekli resmi işlemlerin tamamlanmasının ardından aile yakınlarına teslim edilerek Karaağaç’taki hanesine götürülmek üzere yola çıktı. Merhumun naaşı, hanesinde helallik alınmasının ardından Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri sebebiyle sadece aile yakınları ve sınırlı sayıdaki vatandaşın katılımıyla kılınacak cenaze namazının ardından Karaağaç Merkez Mezarlığında toprağa verilecek.

Ali Usta olarak tanınan Köroğlu’nun veterinerlik konusunda önemli bilgisi bulunuyordu. Hayvancılıkla meşgul olan kişilerin bilgisine başvurduğu ve yardımına koşan ilk isimlerden biri olan Köroğlu’nun vefatı, başta aile yakınları olmak üzere, komşularını ve sevenlerini yasa boğdu.

Karaağaç Haber olarak merhuma Allah’tan (c.c.) rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz. Mekanı cennet, toprağı bol olsun.