DOLAR32,2874% 0.07
EURO35,1530% -0.07
STERLIN41,3368% 0.25
FRANG35,6838% -0.13
ALTIN2.273,49% -0,18
BITCOIN2.240.569-1.011

VAKTİNE KALAN SÜRE

:
için vakti

Mustafa Demir Hayatını Kaybetti

Yayınlanma Tarihi : Google News
Mustafa Demir Hayatını Kaybetti

Karaağaç sakinlerinden Fevzi Çakmak Mahallesinde ikamet eden Mustafa Demir (Cemşir Mustafa olarak bilinen) bugün sabah saatlerinde geçirdiği traktör kazası sebebiyle hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere, göre sabah 08.30 sularında Sazlıoğlu deresi mevkiindeki tarlasına gitmek üzere evinden çıkan Demir (70), kullandığı traktörün eğimli arazide kayıp kontrolden çıkarak devrilmesi sonucu ağır yaralandı.

Bir süre sonra çevredeki vatandaşların kazayı fark etmesi üzerine hemen sağlık ve itfaiye ekiplerine haber verildi. Kaza yerine sevk edilen ekiplerin çalışması sonucu sıkıştığı yerden çıkarılan Demir’in olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit edildi.

Mustafa Demir’in cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere ambulansla M. Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kandıra Cumhuriyet Başsavcılığı ve jandarma ekipleri kaza ile ilgili soruşturma ve inceleme başlatırken mevtanın naaşının gerekli resmi prosedürlerin ve gasil işlemlerinin tamamlanmasının ardından akşam saatlerinde aile yakınlarına teslim edilmesi bekleniyor.

Cenazesi, yarın (16 Mayıs 2023 Salı) Fevzi Çakmak Mahallesindeki hanelerinde helallik alınmasının akabinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Karaağaç Merkez Mezarlığında toprağa verilecek.

Merhum Demir, İstanbul’da faaliyet gösteren ve geniş bir kesim tarafından tanından Eurocam GD Güvenlik & Elektronik şirketinin sahibi Gökhan Demir’in de babası oluyordu.

Karaağaç Haber olarak kıymetli büyüğümüze Allah’tan (c. c.) rahmet; kederli ailesine, yakınlarına ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun.