DOLAR32,6033% 0.39
EURO34,8190% 0.23
STERLIN40,6496% 0.12
FRANG35,8988% 0.82
ALTIN2.499,38% 0,60
BITCOIN2.117.6035.381

Muhammet Bahadır Hayatını Kaybetti

Yayınlanma Tarihi : Google News
Muhammet Bahadır Hayatını Kaybetti

Sakarya / Kaynarca – Arifağa mahallesi sakinlerinden Muhammet Bahadır (50) tedavi gördüğü hastanede bugün akşam saatlerinde hayatını kaybetti.

Bir süredir mide kanseri ile mücadele eden Bahadır, tedavi görüyordu. Amansız hastalığın kısa süre önce son evreye nüksetmesiyle sağlık durumu kötüleşen hasta, geçtiğimiz hafta evinde fenalaşmıştı. Aile yakınları tarafından Sakarya Yenikent Devlet Hastanesine kaldırılan Bahadır’a trombosit kan desteği sağlanmıştı. Yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan hasta, bağışıklık sisteminin zayıf olması sebebiyle yaklaşık bir haftadır sürdürdüğü yaşam mücadelesini bugün akşam saatlerinde kaybetti.

Mevtanın cansız bedeni hastane morguna kaldırıldı. Naaşının, gerekli resmi prosedürlerin ve gasil işlemlerinin tamamlanmasının ardından yarın sabah saatlerinde aile yakınlarına teslim edilmesi, oradan hareketle de Arifağa’daki hanelerine getirilmesi bekleniyor.

Cenazesinin, aile yakınlarının bir kısmının yurtdışında bulunması sebebiyle yarın (6 Temmuz 2022 Çarşamba) ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Arifağa Mahalle Mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.

Muhammet Bahadır, Çamkonak sakinlerinden ve geniş bir kesim tarafından tanınan (Tonyalı) Enver Bahadır’ın kardeşi oluyordu.

Karaağaç Haber olarak merhum ağabeyimize Allah’tan (c. c.) rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun.