DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Minik Nil 3 Gün Süren Yaşam Mücadelesini Kaybetti

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Minik Nil 3 Gün Süren Yaşam Mücadelesini Kaybetti

İçinde Karaağaç sakinlerinden İstanbul’da ikamet eden Alim Tav’ın Bursa’da yaşayan oğlu Berat Tav (23) ve kız arkadaşı ile beraberindeki Pınardüzü sakinlerinden Bursa’da ikamet eden Yahya Aslan & Yeter (Sıbıç) Aslan çiftinin evli kızları Öznur Çelik (33) ve 2,5 yaşındaki torunları Nil Çelik’in bulunduğu otomobil, 3 gün önce trafik kazası geçirmişti.

İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu Gemlik çıkışında meydana gelen kazada Berat Tav yönetimindeki 16 AKK 898 plakalı Totoya-Verso marka otomobil, seyir halindeki yüklü TIR’a arkadan çarpmıştı.

Kaza sonucu dorsenin altında kalan otomobilde bulunan sürücü Berat Tav, kız arkadaşı ve 2,5 yaşındaki Nil bebek ağır yaralanmış; anne Öznur Çelik’in ise boynu kırılmış ve kolu yaralanmıştı.

Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla Uludağ Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Bursa Şehir Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Durumu ağır olan Tav, 28 Haziran gecesi hayatını kaybetmişti. Tav’ın kız arkadaşı ve araçta bulunan Nil bebek ile annesi Öznur Çelik’in hastanedeki tedavileri devam ediyordu.

Minik Nil De Hayatını Kaybetti

Meydana gelen kazada çarpmanın şiddetiyle araç içinde savrulan minik Nil, başından darbe almıştı. Beyin kanaması geçiren ve beyninde emboli (pıhtı atması) oluşan minik Nil, yoğun ünitesinde tedavi altına alınmıştı. Nil bebek, 3 gün süren yaşam mücadelesini bugün 09.30 sularında kaybederek hayata gözlerini yumdu.

Nil bebeğin cansız bedeni, hastane morguna kaldırıldı. Naaşının, gerekli resmi prosedürlerin ve gasil işlemlerin tamamlanmasının ardından gün içinde aile yakınlarına teslim edilmesi, oradan hareketle de Bursa’daki hanelerine getirilmesi bekleniyor. Cenazesi, yarın (2 Temmuz 2022 Cumartesi) öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Bursa / Osmangazi – Hamitler Kent Mezarlığı E-11 mevkiinde bulunan aile kabristanlığında toprağa verilecek.

Öğretmen olan Anıl & Öznur (Aslan) Çelik çifti, 2017 yılında dünya evine girmişti ve genç çift 2019 yılı Ekim ayında kızları Nil’i kucaklarına almıştı.

Karaağaç Haber olarak canı ten kafesinden uçan küçük meleğe Allah’tan (c. c.) rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına baş sağlığı diliyor; sabır dileklerimizi iletiyoruz.