DOLAR32,6033% 0.39
EURO34,8190% 0.23
STERLIN40,6496% 0.12
FRANG35,8988% 0.82
ALTIN2.499,38% 0,60
BITCOIN2.117.6035.381

Mehmet Sıbıç Hastaneye Kaldırıldı

Yayınlanma Tarihi : Google News
Mehmet Sıbıç Hastaneye Kaldırıldı

Karaağaç sakinlerinden Karşı Mahallede ikamet eden -merhum- İsmail Hakkı -merhume- Fadime Sıbıç çiftinin ortanca oğulları Mehmet Sıbıç (Pompali olarak bilinen) geçirdiği kalp krizi sebebiyle hastaneye kaldırıldı.

Çiftçilik ve hayvancılıkla uğraşan evli ve iki çocuk babası Sıbıç (50) bugün sabaha karşı 04.00 sularında evinde şiddetli göğüs ve kol ağrısı şikayetiyle fenalaştı. Aile yakınlarının ve komşularının 112 acil servis ekiplerine haber vermesiyle ilgili adrese ambulans ve sağlık görevlileri yönlendirildi. Yapılan ilk müdahalesinde kalp krizi geçirdiği anlaşılan hasta, hemen M. Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kalp ana damarlarında tıkanıklık tespit edilen ve hastanede de kalp krizi geçiren genç adam, sağlık durumunun ciddiyeti sebebiyle İzmit / Özel Konak Hastanesine sevk edildi. Kardiyoloji ünitesinde tedavi altına alınan Sıbıç’a anjiyo yapıldı. Uygulanan yöntem ile hastanın tıkalı olan üç damarı açılarak ilgili bölgelere stent takıldı.

Başarılı geçen operasyonun ardından koroner yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Sıbıç’ın sağlık durumunun stabil (durağan) olduğu, sağlık durumunun normale dönmeye başlamasının ardından tıkalı olan iki damarına daha anjiyo uygulaması yapılacağı öğrenildi.

Mehmet Sıbıç, Karaağaç esnaflarından Hayri Sıbıç’ın kardeşi, Soner Sıbıç’ın da ağabeyi oluyor.

Karaağaç Haber olarak Mehmet ağabeyimize ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Allah (c. c.) acil şifalar versin.