DOLAR32,3119% 0.17
EURO35,1809% 0.11
STERLIN40,9696% -0.14
FRANG35,7037% -0.03
ALTIN2.280,63% 0,14
BITCOIN2.256.974-0.786

VAKTİNE KALAN SÜRE

:
için vakti

Maviş Yıldız (Dulundu) Vefat Etti

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Maviş Yıldız (Dulundu) Vefat Etti

Karaağaç sakinlerinden Merkez Mahallede ikamet eden Mustafa ve Atilla Dulundu’nun anneleri, Bilal Dulundu’nun eski eşi Maviş Yıldız vefat etti.

Uzun süredir diyabet (şeker) hastalığı ve yaşlılığa bağlı çeşitli rahatsızlıkları bulunan Maviş Yıldız (82) tedavi gördüğü Kocaeli / Gebze – Fatih Devlet Hastanesinde bugün gece 01.00 sularında hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre yaklaşık 8 yıl önce evinde düşerek kalça kemiği kırılan Yıldız, bir süredir yatağa bağımlı bir hayat sürüyordu. Oğlu Mustafa Dulundu ile birlikte yaşayan Maviş Yıldız’ın birkaç gün önce nefes darlığı, halsizlik ve yüksek ateş şikayetleri gelişmeye başladı. Aile yakınlarının 112 acil servis ekiplerine haber vermesiyle ambulansla M. Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesine kaldırılan Yıldız, hastanede yer olmadığı gerekçesiyle Gebze – Fatih Devlet Hastanesine sevk edildi. Burada Koronavirüs (Covid-19) teşhisi konulan hasta, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Sağlık durumu kötüleşen 82 yaşındaki kadın, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Merhumenin naaşının gerekli resmi işlemlerin tamamlanmasının ardından cenaze nakil aracı ile önce M. Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesine getirileceği, burada gasil ve dezenfekte işlemlerinin tamamlanmasının ardından da kabristanlığa götürüleceği öğrenildi. Yıldız’ın cenazesi, Koronavirüs önlemleri kapsamında sadece görevli personelin ve birinci derece aile yakınlarının katılabileceği cenaze töreninin ardından öğle saatlerinde Karaağaç Merkez Mezarlığına defnedilecek.

Oğlu ve Gelini Cenazeye Katılamayacak

Merhumenin oğlu Mustafa Dulundu ile gelini Havva Dulundu cenaze törenine katılamayacak. Koronavirüs testi pozitif çıkan ve evinde tedavisine devam edilen Havva Dulundu ile kendisine temaslı olduğu düşünülerek tedbir amaçlı karantina altında tutulan Mustafa Dulundu, annelerinin cenaze törenine katılamayacak.

Karaağaç Haber olarak Maviş teyzemize Allah’tan (c.c.) rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun.