DOLAR32,5949% 0.37
EURO34,7339% -0.05
STERLIN40,4611% -0.36
FRANG35,8933% 0.81
ALTIN2.494,34% 0,40
BITCOIN2.026.9230.908

Levent Gödek: “Kandıra’mızın 96 Mahallesini Gezdik”

Yayınlanma Tarihi : Google News
Levent Gödek: “Kandıra’mızın 96 Mahallesini Gezdik”

Yeniden Refah Partisi Kocaeli Milletvekili Adayı Levent Gödek, genel seçimler öncesi ziyaretlerine devam ediyor. Milletvekili adayı Gödek, teşkilat mensubu arkadaşlarıyla Kandıra’nın 96 mahallesini gezdi. İlçe başkanlığı tarafından organize edilen programlar ise göz doldurdu. Gittiği her yerde seçmenden oy isteyen Gödek, söz aldı ve söz verdi.

Levent Gödek, seçimin en iddialı partilerinden biri olduklarını ifade ederken şunları kaydetti: “Kocaeli’mizin incisi Kandıra’da, seçim sürecinin son günlerine girmiş bulunmaktayız. Allah’ın izniyle Genel Başkanımız Fatih Erbakan’ın gölgesinde geliyoruz. Kimsenin rüzgârıyla hareket etmeden, kimseden maddi bir destek almadan çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor ama hemşerimizin bize olan desteği, tüm yorgunluğumuzu alıyor.”

Gödek, “Neden her seçimde Kandıra denilince demokrasiden uzak tavırlara maruz kalıyoruz? Neden biz içimizden birini seçme hakkına sahip olamıyor ve neden sürekli birilerinin dayatması doğrultusunda sandık başına gidiyoruz?” dedi. En son 1992-1993 yıllarında TBMM’de temsil edilmiş olan Kandıralı hemşehrilerim bana soruyor: ‘30 yıllık milletvekilliği hasretimiz bu sefer bitecek mi?’ Ben de cevaplıyorum: ‘Allah’ın izniyle sizlerin desteği ve gayretiyle evet bu hasret artık bitecek.’ Cumhuriyet tarihi boyunca Abdullah Köseoğlu, Cemal Tüzün, Nihat Erim, Hurşit Güneş, Erol Köse, Fethi Aşkın, Sedat Akay, Mehmet Kazım Dinç gibi birçok Kandıralı vatandaşımız vekil olmuş, bakan olmuş hatta ve hatta başbakanlık bile yapmış bu ülkede. Hepsinden Allah razı olsun.”

“MEZAR YERİM BURADA”

Ben genç bir kardeşiniz olarak bu isimlerin bazılarını siz büyüklerimden duydum bazılarını ise internetten araştırdım, öğrendim. Sayın Kazım Dinç beyefendiden bugüne gelen 30 yıllık hasret diyorum ya hep. İşte biz o hasreti sona erdirmek için sıvadık kollarımızı. Allah Kazım Beye de hayırlı ve sağlıklı uzun ömürler nasip etsin. Ben Kandıra’da doğdum, burada okudum, burada büyüdüm, burada kazanıyor, burada harcıyorum. Allah ömür verdikçe memleketimden dışarı çıkmayı da düşünmüyorum. Yarın vefat etsem mezar yerim dahi burada.

“DOLGU MALZEMESİYİZ”

Aslında hepimizin ortak derdi bu. Neden Kandıralılar olarak siyasette hep dolgu malzemesi olarak kullanılıyoruz? Neden hep ikinci üçüncü planlara bile layık görülmüyoruz? Neden her seçimde Kandıra denilince demokrasiden uzak tavırlara maruz kalıyoruz? Neden biz içimizden birini seçme hakkına sahip olamıyor ve neden sürekli birilerinin dayatması doğrultusunda sandık başına gidiyoruz?

“BOŞA ÇIKMAYACAK”

Düne kadar bunları sadece ben düşünüyorum sanıyordum. Meğer yürüdüğüm sokaklarda gezdiğim gördüğüm tüm köylerde, vatandaşlarımız, esnaflar, geçmiş dönem siyasiler Kandıra halkı da hep bunları düşünüyormuş. Meğer bana olan samimiyetleri, tebessümleri, destekleri hep bu yüzdenmiş. Allah izin verdikçe onların bu desteklerini boşa çıkarmayacağım.

“ÇOK SEVİYORUM”

Başta Kandıra’da ve Kocaeli’nin her bölgesinde vatandaşlarımız bizleri sevgi ile karşılıyor. Onlara minnettarım. Ben Kandıralıyım, bununla daima gurur duydum. Kandıra’mızı çok seviyorum. Halkımızın da bizleri sevdiğini samimiyetlerinden anlayabiliyorum. Kocaeli de 400 bin Kandıralı hemşerimiz var. Bizler birlik beraberlik içinde olduğumuz sürece üstesinden gelemeyeceğimiz bir iş yok.

“ALLAH BİLİYOR”

3 vekili hemşerilerimizin desteğiyle garantiledik inşallah. Şayet bu birlik beraberliğimiz sandığa yansıdığı vakit Kandıralı hemşehriniz, oğlunuz, kardeşiniz, arkadaşınız 3. sıra vekil adayı ben Levent Gödek’i Ankara’ya uğurlamanız an meselesi. Rabbim şimdiden sizlerden razı olsun. Allah da biliyor ya! Her şey güzel Kandıra’mız için.

“BEN DEĞİL BİZ OLMAK İÇİN BURADAYIZ”

Gödek, “Bu memleketin gerçek sahipleri sizlersiniz. Asıl olan sizlersiniz. Hemşerilerimin desteğiyle bir ses getirebilirsek bir dahaki dönem hangi siyasi parti olursa olsun Kandıralı hemşehrilerim soracaklar, ‘İlk üçe kimi aday gösterelim?’ diye. Bu dönem hiçbir siyasi parti bunu görmedi, görmezden geldi. Biz işaret fişeğini yaktık. Yeniden Refah Partisi 3. sıra milletvekili adayıyım. Bugün bir olup Kandıralının gücünü gösterirsek yarınlar bizimdir.

“KOCAELİ’NDE 350-400 BİN KANDIRALI HEMŞEHRİM VAR”

Demokrasi sadece sandık değildir, düşünce özgürlüğüdür. Kocaeli’nde 350-400 bin Kandıralı hemşerilerim var. Hangi siyasi parti olursa olsun Kandıralılar birlik olduğu takdirde mecliste 4 tane sözcüye sahip olabiliyor ama bugün baktığımızda bizi temsil eden 1 tane bile vekilimiz, sözcümüz yok. Bugün bunun için buradayım. Artık buna dur deme, bizler de buradayız deme vakti geldi. Siz değerli yurttaşlarımız sayesinde bugün burada 3. sıra milletvekili adayı olarak gösterildim. Bu, 96 köy/mahalle muhtarım ve siz değerli hemşerilerimize sayesinde oldu. Tekrar söylüyorum, tek başına Levent Gödek hiçbir şeydir. Birlik olursak 15 Mayıs’ta Levent Gödek kardeşiniz, evladınız, mecliste sizin sözcünüz olacaktır.

“HALKA KULAK TIKAYANLAR BEDELİNİ AĞIR ÖDEYECEK”

Kandıra ilçemizde toplam 96 mahallemiz var. Seçime kadar bu bölgenin tamamını en az dörder defa gezmiş olacağız. Sağlık eski bakanımız Kazım Dinç beyden bu yana ilçemizden milletvekili çıkmadı. Siyasi partiler sandıkta yüzlerini güldüren Kandıra’yı, temsilde yok saydılar. Aynı zamanda Manavlar da yok sayıldı. Mehmet Aras başkanım halkın bu çağrısına yanıt vererek adaylıktan çekildi. Yeniden Refah Partimizin genel merkezi de halkımızın çağrısına yanıt verdi ve ben milletvekili adayı oldum. Kandıra halkı ve Manavlar bu ince davranışa minnet duyuyor. Gittiğimiz her yerde bizi bağrına basıyor. Bu seçimde partimiz halkın sesine kulak verdiği için Kocaeli de rekor oy alacak. 14 mayıs akşamı halkın sesine kulak verenler ile kulak tıkayanların arasındaki farkı tüm ülke görecek.

“MEHMET ARAS HALKIN SESİNİ DUYDU”

Haber sitemize açıklamalarda bulunan vekil adayı Gödek, “Kandıra’da doğdum, burada ticaret yapıyorum. Geniş bir kesim tarafından tanınıyorum. İlçe başkanlarımızın desteğiyle beni milletvekili aday adayı gösterdiler ama genel merkez aday göstermedi. Kandıra’da bir iftar programı vardı. Esnaf ve vatandaşlar, ‘Keşke Kandıra ilçe başkanı da aday gösterilseydi’ dedi. Mehmet Aras başkanımız halkın sesini duydu ve benim aday gösterilmem şartıyla 3. sıra adaylığından vazgeçti. Biz Kandıralılar olarak çok gururlandık ve mutlu olduk.

KANDIRA HEP VEREN TARAF OLDU

Biz Kandıralılar olarak hep veren taraf olduk, hiç isteyen taraf olmadık. Biz hiç tanımadığımız boş sandalyelere oy verdik. Bize hep ‘Sonraki dönemde aday gösterilecek’ sözü verdiler. Aday olmam ile birlikte Kandıra’daki siyasi çalışmalara renk geldi. Kandıra’daki vatandaşlarımızla bayramlaştık. Herkes bizi bağrına bastı. Cumhurbaşkanlığında Recep Tayyip Erdoğan’ı destekliyoruz zaten, vekillikte ise Yeniden Refah Partimiz Kandıra’da bizi aday gösterdiği için partimize oy istiyoruz.

MANAVLARIN OYLARINA TALİBİZ

Kocaeli’de 350 bine yakın Kandıralı vatandaşımız var. Bize 200 bin insanımız oy atacaktır. Biz 200 bin Kandıralının oyunu ve diğer ilçelerdeki Manavların oylarına talibiz. Mehmet başkanımın enerjik yapısı sayesinde saha çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürmüştük. 1 ayda Kandıra’nın 96 mahallesini gezdik. Gitmediğimiz kapı kalmadı. Bu saha çalışmalarını seçim zamanı için yapmadık, insanların geçim derdine ortak olmak için yaptık. Geçmişte yaptığımız ziyaretlerin karşılığını şu an görüyoruz.

BİRLİK BERABERLİĞİ SAĞLAMAK İSTİYORUZ

Biz siyasi parti gözetmeksizin hemşerilerimizden oy istiyoruz. Kandıra’da bu birlik beraberliğimizi sağlayabilirsek bundan sonraki seçimlerde Kandıra’yı ötelemeyeceklerdir. Biz Yeniden Refah olarak manavlar için işaret fişeğini yaktık. Vatandaşlarımızın da bizi desteklemesini istiyoruz, dedi.

Bilindiği gibi Yeniden Refah Partisi MKYK üyesi Mehmet Aras partisi tarafından Kocaeli’ den 3. Sıra milletvekili adayı olarak gösterilmişti. Manav kültür dernekleri federasyonu tarafından hiçbir partinin Manav aday göstermemesine isyan edilmesi sonrasında da Aras sırasını, Levent Gödek’e devrederek örnek bir davranışta bulunmuştu.

LEVENT GÖDEK KİMDİR?

1992 yılında Kandıra’da doğdu. Kandıra’nın eski esnaflarından olan üç çocuklu Gödek ailesinin en büyük evladıdır. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Kandıra’da tamamladı. Kocaeli Üniversitesi İşletme Bölümü mezunudur. Ticaretle uğraşan Gödek, aynı zamanda Kandıra Minibüsçüler ve Küçük Otobüsçüler Kooperatif Başkan Yardımcısıdır. Kandıra Turizm Derneği, Kovanağzı Güzelleştirme Derneği ve Kandıra Belediyesi Gençlerbirliği Spor kulübü Yönetim Kurulu üyesidir. Kandıra’nın öz evladı olan Gödek, evli ve iki çocuk babasıdır. Kocaeli 3. sıra milletvekili adayıdır.