DOLAR32,5455% -0.04
EURO34,9069% 0.08
STERLIN40,6015% 0.11
FRANG35,7443% 0.05
ALTIN2.430,69% 0,02
BITCOIN66.530,00-0.129

Kültür Merkezi 9 Temmuz’da Açılıyor

Yayınlanma Tarihi : Google News
Kültür Merkezi 9 Temmuz’da Açılıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından köyümüze yapılan Karaağaç Kültür Merkezi’nin inşası tamamlandı.

kultur_merkezi-min

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşların sosyal ve kültürel faaliyetlerini gerçekleştirebilmelerini sağlamak amacıyla eylül ayında yapımına başlanan kültür merkezinin inşası tamamlandı.

kulturmerkezi-3

Karaağaç – Fevzi Çakmak Mahallesi’ndeki top sahası arsasına inşa edilen ve 560 metrekarelik alanı kapsayan; düğün, toplantı gibi etkinliklerin yapılabileceği kültür merkezi, Karaağaç’ın yanı sıra talep edilmesi halinde komşu ve civar köylerin de hizmetine sunulacak.

fikri_isik_kultur_merkezi

Büyük Açılış 9 Temmuz’da

Yapımı tamamlanan Kültür Merkezi’nin resmi açılışı 09 Temmuz 2016 Cumartesi günü yapılacak. Açılışa; Milli Savunma Bakanı ve AKP Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra Kaymakamı İsmail Çiçek, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, birçok il-ilçe siyasi parti temsilcileri, dernek yöneticileri, muhtarlar ve vatandaşlar katılacak.

kulturmerkezi-1

İlk Düğün Mehmet Yay’ın

Açılışın ardından Kültür Merkezi’ndeki ilk program köyümüz sakinlerinden Elmacı Mahallesi’nde ikamet eden -merhum- Ramazan & Sevim Yay çiftinin ortanca oğulları Mehmet Yay’ın düğünü ile gerçekleşecek.

muhtar-

Kültür Merkezi’nin Temeli Eylül Ayında Atılmıştı

19 Eylül 2015 Cuma günü gerçekleşen temel atma törenine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kandıra Kaymakamı İsmail Çiçek, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Danışmanı Ömer Polat, üst düzey yetkililer ve çok sayıda vatandaş katılmıştı.

kultur_merkezi_2-min

Bölgenin İhtiyacını Karşılayacak

Kültür Merkezi, 560 metrekare taban alanına sahip. Tek katlı olan yapıda; salon, servis alanı, depo ve gelin odası bulunuyor. Bölgenin önemli bir ihtiyacını karşılayacak binada bay-bayan ve engelli tuvaleti de mevcut. Çatısı çelik karkas şeklinde düzenlenen binanın zemini seramik kaplama, tavanı ise taş yünü asma tavan şeklinde düzenlendi. Kültür Merkezi’nde ayrıca yangın alarm sistemi, seslendirme sistemi, cephe ve dekoratif aydınlatma sistemleri de bulunuyor.

buy office 2019 home and business

youtube abonnees kopen